Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Kirkwall havn

 • Med bil

  Havnen ligger i udkanten af Kirkwall. Kirkwall by er Orkneys historiske hovedstad og ligger centralt på øen. Kirkwall er 26 km fra Stromness, 11,5 km fra Finstown og 24 km fra St. Margaret’s Hope. Havnen ligger ca. 3-4 km fra Kirkwall center.

 • Med bus

  Kirkwall busstation ligger nær Kirkwall center og er markeret på kortet. Orkney Islands Council udgiver en Transport Guide. Northlink leverer en busservice i forbindelse med færge til/fra havnen.

 • Adresse

  Hatston Quay, Kirkwall, Orkney, KW15 1RQ

 • Kirkwall overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Kirkwall før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Kirkwall overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Kirkwall færgeservicer

Kirkwall Guide

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største by på Orkneyøerne. Byen blev først nævnt i Orknetinga sagaen i 1046. Kirkwall blev grundlagt af Karl Rognvald Brusason og er hovedstaden og det administrative center af Orkneyøerne. Byens navn stammer fra det gamle norske ’kirkiuvagar’ som betyder ’kirkebugt’ og henviser til en meget ældre kirke end nutidens katedral. Den originale by er et af de bedst bevarede eksempler på en norsk middelalder by. Kirkwalls geografi tager lidt tid at regne ud, men det er faktisk nemt nok. Harbour Street løber øst til vest langs strandpromenaden, med havnens faciliteter udstrakt på dens nord side. Den er forbundet til syden af Bridge Street og Albert Street til Kirkwalls andet hovedpunkt, Broad Street. Dette er ved Sankt Magnus Katedral, turistinformationscenter, rådhuset og Orkneyø Museum.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking