Sammenlign færger fra Mull til Skotland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Mull

Mull er den næststørste ø i de Indre Hebrider, som ligger ud for Skotlands vestkyst.

Dette er et af de bedste steder i Storbritannien at se sjældne dyrearter, og Mull har længe været beundret af naturelskere og fotografer, som kommer her for at fange et glimt af havørne, blå kærhøg, amerikanske mink og nogle af de 2.000 plantearter.

Men der er mere til Mull end det rige dyreliv. Den 480 kilometer lange kystlinje har nogle smukke strande, de rullende bakker har stansætninger og stående sten fra bronzealderen, mens hovedbyen Tobermory er kendt for sine munteret farvet bygninger ved havnefronten.

Isle of Mull ligger tæt på det skotske fastland, så der er mange færger til rådighed hver dag fra byen Oban. Mulls hovedterminal ligger lige ud for A849 i Craignure på østkysten, tæt på Duart Bay.

Om Skotland

Skotland er det nordligste af de fire lander, der udgør Det Forenede Kongerige, Storbritannien. Landet er omgivet af Nordatlanten i vest og nord, Nordsøen i øst og England i syd.

Skotland er et venligt og livligt land, som er rig på historie og kulturarv som går tilbage tusinder af år. Folk kommer hertil for at besøge de smukke bjerge og dale, bakker, skove og klippekyster, og nyde de oplevelser som Skotland har at byde på.

Der er et udvalg af færgeruter fra Skotland til Nordirland, som betjenes af moderne og veludstyrede færger.

Der er ikke længere nogen direkte færgeforbindelse mellem Skotland og det europæiske fastland, men der er færgeforbindelser fra England og Nordirland, som får dig tæt på.

Færger fra Mull til Skotland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking