Sammenlign færger fra Lewis til Skotland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Lewis

Lewis er den største og nordligste ø i de Ydre Hebrider, og ligger ud for Skotlands nordvestlige kyst.

Øen er hjemsted til nogle af de bedste forhistoriske steder i Skotland, i særdeleshed Callanish Stones, som går tilbage til den neolitiske ære, mens vestkysten har nogle utrolige strande.

Hovedbyen, Stornoway på østkysten er den største i øgruppen, og kan kendes ved sine attraktive victorianske huse, forskellige butikker, livlige kunstscene og imponerende Lewis Castle.

Der er et par ugentlige afgange fra havnen i Stornoway til Ullapool på fastlandet, som er en malerisk fiskerby, som betragtes som et af de bedste udendørs feriesteder i Storbritannien.

Om Skotland

Skotland er det nordligste af de fire lander, der udgør Det Forenede Kongerige, Storbritannien. Landet er omgivet af Nordatlanten i vest og nord, Nordsøen i øst og England i syd.

Skotland er et venligt og livligt land, som er rig på historie og kulturarv som går tilbage tusinder af år. Folk kommer hertil for at besøge de smukke bjerge og dale, bakker, skove og klippekyster, og nyde de oplevelser som Skotland har at byde på.

Der er et udvalg af færgeruter fra Skotland til Nordirland, som betjenes af moderne og veludstyrede færger.

Der er ikke længere nogen direkte færgeforbindelse mellem Skotland og det europæiske fastland, men der er færgeforbindelser fra England og Nordirland, som får dig tæt på.

Færger fra Lewis til Skotland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking