Shetland Islands

Sammenlign færger fra Shetlandsøerne til Skotland

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Shetlandsøerne og Skotland leveret af 1 færgeselskab – Northlink Ferries. Lerwick til Aberdeen færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 12 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Shetlandsøerne Skotland overfarten mellem Lerwick og Aberdeen .

Shetlandsøerne Skotland kort

Tryk her for kort

Færger fra Shetlandsøerne til Skotland

Om Shetlandsøerne:

Shetlandsøerne er en skotsk øgruppe, som ligger mod nordøst af det britiske fastland, tæt på Norge.

Shetland, som består af over 100 øer, hvoraf 15 er boboede, har et robust og unikt landskab med smukke strande, klart blåt vand og dramatiske klippetoppe. Og på grund af deres nærhed til den norske kyst, findes skandinavisk indflydelse overalt på øerne, fra stednavne til den lokale dialekt.

Som de fleste skotske øer, er Shetlandsøerne hjemsted for mange historiske steder, inklusiv maleriske slotte, fascinerende piktiske styrehuse og mystiske stående sten. De er også en populær destination for fugleinteresserede, da de er befolket af en bred vifte af havfugle kolonier.

Rejser med færge er en populær måde at udforske Skotlands smukke øgruppe. Der er et udvalg af overfarter fra Lerwick færgeterminal til Orkneyøerne og det skotske fastland.

Om Skotland:

Skotland er det nordligste af de fire lander, der udgør Det Forenede Kongerige, Storbritannien. Landet er omgivet af Nordatlanten i vest og nord, Nordsøen i øst og England i syd.

Skotland er et venligt og livligt land, som er rig på historie og kulturarv som går tilbage tusinder af år. Folk kommer hertil for at besøge de smukke bjerge og dale, bakker, skove og klippekyster, og nyde de oplevelser som Skotland har at byde på.

Der er et udvalg af færgeruter fra Skotland til Nordirland, som betjenes af moderne og veludstyrede færger.

Der er ikke længere nogen direkte færgeforbindelse mellem Skotland og det europæiske fastland, men der er færgeforbindelser fra England og Nordirland, som får dig tæt på.