Caledonian MacBrayne
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Caledonian MacBrayne

Alle Caledonian MacBrayne ruter

Caledonian MacBrayne routes and ports

Caledonian MacBrayne kundeanmeldelser

 • "Færge"

  Jeg kunne komme med en tidligere færge i begge retninger, da der ikke var travlt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  Færgen var til tiden og meget ren og personalet var høflige i alle aspekter.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Arran"

  Fantastisk service, både på land og vand. Rigtig godt organiseret, behagelige sæder. Har aldrig brugt catering. Sejlede lidt sent, men det var ikke noget problem for os, måske det var for andre.

  Læs mere Læs mindre
 • "Booking"

  Jeg fandt bookingen med Direct Ferries meget let og ligetil. Desværre måtte jeg ændre min hjemrejse og gjorde dette online. Da jeg ikke modtog yderligere bekræftelse på, at min ændring havde været en succes, og min afrejsedato var nær, forsøgte jeg at ringe til Direct Ferries. Dette var meget nedslående. Jeg forsøte tre gange, og hver gang var jeg i en kø med den meget gentagende besked ”vi snakker i øjeblikket med andre kunder”. Der er ingen tvivl om, at dette var sandt, men i dette tilfælde ville det være meget hensynsmæssigt at ansætte mere personale. I det mindste bør I investere i noget software, som fortæller en, hvor i køen man er. På mit andet forsøg gav jeg op efter ti minutter. Ved den tredje lejlighed, blev jeg i køen og fik mit opkald besvaret efter 20 minutter. Den person jeg snakkede med, var yderst høflig og hjælpsom og effektiv. Jeg blev opkrævet £10,50 for at ændre min booking. Da jeg kom snakkede med Caledonian McBrayne i terminalen i Oban, fik jeg af vide, at de ville have ændret min billet uden gebyr. Jeg tror, at i betragtning af dette, vil jeg i fremtiden forsøge at booke direkte med færgeselskabet, selvom jeg anerkender at Direct Ferries tilbyder en god service, når der ikke er nogen problemer.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking