Lerwick
Aberdeen
Færger til Skotland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Lerwick til Aberdeen færge

Lerwick Aberdeen færgeruten forbinder Shetlandsøerne med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Lerwick Aberdeen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Shetlandsøerne til Skotland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Lerwick til Aberdeen?

Færgeoverfarten fra Lerwick til Aberdeen tager ca. 12h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Lerwick og Aberdeen?

Der er 1 færgeoperatør for Lerwick til Aberdeen, og dette er
  • Northlink Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Lerwick til Aberdeen?

Book færger fra Lerwick til Aberdeen via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Lerwick Guide

Byen Lerwick er hovedhavnen og hovedstaden af Shetlandsøerne i Skotland. Byen, som er beliggende på østkysten af Shetland, er ca. 160 km fra Skotland, 340 km fra Aberdeen og 370 km fra Bergen i Norge. Byen har mange faciliteter, som man ville forvente at finde i meget større byer på det britiske fastland, og inkluderer underholdning og et godt udvalg af barer, restauranter og natklubber.

Lerwick havn er Storbritanniens nordligste havn, og der er daglige færgeforbindelser mellem Lerwick og Aberdeen, som regulært stopper ved Kirkwall på Orkneyøerne.


Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige del af Skotland, og er landets trejde mest folkerige by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende brug af granit, og byen bliver ofte omtalt om som ”Granite City”. Byen er kendt for sine blomster udstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kendt for sine parker og haver, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vej-, luft- og togforbindelser, og passagererfaciliteter, der inkluderer en cafe og en butik. Der er en færgeforbindelse til Lerwick på Shetlandsøerne, og sejltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Der er også 3 ugentlige afgange til Kirkwall, og sejltiden er ca. 6 timer.


Lerwick til Aberdeen Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Northlink Ferries 17:30 07:00 13 timer 30 minutter Tirsdag, Torsdag, Lør
Northlink Ferries 19:00 07:00 12 timer Mon, Onsdag, Fri, Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking