COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lerwick - Aberdeen er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Shetlandsøerne til Skotland side

Lerwick - Aberdeen færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 12 hr
    • Get price

Lerwick til Aberdeen færge

Lerwick Aberdeen færgeruten forbinder Shetlandsøerne med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Lerwick Aberdeen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Lerwick Guide

Byen Lerwick er hovedhavnen og hovedstaden af Shetlandsøerne i Skotland. Byen, som er beliggende på østkysten af Shetland, er ca. 160 km fra Skotland, 340 km fra Aberdeen og 370 km fra Bergen i Norge. Byen har mange faciliteter, som man ville forvente at finde i meget større byer på det britiske fastland, og inkluderer underholdning og et godt udvalg af barer, restauranter og natklubber.

Lerwick havn er Storbritanniens nordligste havn, og der er daglige færgeforbindelser mellem Lerwick og Aberdeen, som regulært stopper ved Kirkwall på Orkneyøerne.


Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige del af Skotland, og er landets trejde mest folkerige by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende brug af granit, og byen bliver ofte omtalt om som ”Granite City”. Byen er kendt for sine blomster udstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kendt for sine parker og haver, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vej-, luft- og togforbindelser, og passagererfaciliteter, der inkluderer en cafe og en butik. Der er en færgeforbindelse til Lerwick på Shetlandsøerne, og sejltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Der er også 3 ugentlige afgange til Kirkwall, og sejltiden er ca. 6 timer.