Lerwick til Aberdeen færge

Lerwick Aberdeen færgeruten forbinder Shetlandsøerne med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Lerwick Aberdeen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Lerwick - Aberdeen færgeselskaber

  • Northlink Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 12 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Lerwick Aberdeen Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Lerwick Aberdeen ruten er for en bil og 2 passagerer.

Lerwick Guide

Byen Lerwick er hovedhavnen og hovedstaden af Shetlandsøerne i Skotland. Byen, som er beliggende på østkysten af Shetland, er ca. 160 km fra Skotland, 340 km fra Aberdeen og 370 km fra Bergen i Norge. Byen har mange faciliteter, som man ville forvente at finde i meget større byer på det britiske fastland, og inkluderer underholdning og et godt udvalg af barer, restauranter og natklubber.

Lerwick havn er Storbritanniens nordligste havn, og der er daglige færgeforbindelser mellem Lerwick og Aberdeen, som regulært stopper ved Kirkwall på Orkneyøerne.

Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige del af Skotland, og er landets trejde mest folkerige by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende brug af granit, og byen bliver ofte omtalt om som ”Granite City”. Byen er kendt for sine blomster udstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kendt for sine parker og haver, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vej-, luft- og togforbindelser, og passagererfaciliteter, der inkluderer en cafe og en butik. Der er en færgeforbindelse til Lerwick på Shetlandsøerne, og sejltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Der er også 3 ugentlige afgange til Kirkwall, og sejltiden er ca. 6 timer.