Book en Stromness færge

Stromness færgehavn i Orkneyøerne forbinder dig med Scrabster i Skotland med et valg af op til 21 afgange ugentligt. Sejltiden for Stromness til Scrabster overfarten er fra 1 time 30 minutter, og med Northlink Ferries.

Stromness havnekort

Tryk her for kort

Stromness færgeservicer

 • Northlink Ferries
  • 3 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris

Stromness Guide

Stromness havn bliver betragtet som at være en af de mest bedårende havne man kan ankomme til. Den billedskønne havnefront er en præcession af bittesmå sten.

Den beskyttede naturhavn er kendt som Hamnvoe og mens at være blevet brugt i vikingetiden, men selve byen tog ikke rigtig fat før 1800 tallet: Den gamle by Stromness krammer kystlinjen og har kun en gade, som er en smal og snoet affære.

Den blev bygget længe før automobilen og er stadigvæk brolagt med store fliser. Katedral sektionen, som starter ved Stromness Hotel, er kendt som Victoria Street. På østsiden af gaden er husene beliggende ud mod havet og originalt ville hvert hus have haft sin egen bropil, hvorfra købmænd kunne handle med passerende skibe.

Sådan kommer du til Stromness havn

 • Med bil

  Ferry Road, Stromness, Orkney, KW16 3BH

 • Med bus

  Ferry Road, Stromness, Orkney, KW16 3BH

 • Stromness overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Stromness før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Stromness overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.