Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Lerwick havn

  • Med bil

    Lerwick havn ligger ca. 2 km fra centeret på Holmsgarth Road i Lerwick, Shetlands hovedstad.

  • Med bus

    Lerwick busstation ligger ca. 1 km fra havnen. Busservicer på Shetland leveres af Shetland Islands Council og opereres af adskillige lokale selskaber.

  • Lerwick overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Lerwick før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Lerwick overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Lerwick Guide

Lerwick Guide

Lerwick ligger på Shetland og har rødder i det oldnordiske og den lokale efterkommer, Norn, som blev talt på Shetland indtil midten af 1900 tallet. Ordene Ler og Wick betyder ’mudderbugt’. Det korresponderede norske navn er Leirvik. Leir betyder ler og vik betyder bugt. Byens beskyttede havn ligger i Lerwicks hjerte, og har travlt hele året rundt med færger, fiskerbåde, olierige leveringsskibe og forskellige andre både. Om sommeren kommer kajerne til live med lokale fornøjelseskraft, besøgende både, historiske flåde, som det istandsatte Swan. Bag den gamle havn er det kompakte bycenter, som udgør en lang hovedgade, Commercial Street. Herfra er der smalle sidegader, kendt som ’closses’, mod vest til den sene victorianske nye by. Lerwicks attraktive fliseklædte Commercial Street er stadigvæk byens kerne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking