Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Scrabster havn

 • Med bil

  Scrabster havn ligger i Scrabster på nordkysten af Skotland.

 • Med tog

  Scotrail leverer regulære togservicer fra Thurso til Inverness og Wick. Thurso togstation ligger omkring 3 km fra havnen. For mere information, besøg vores toge til Skotland side.

 • Adresse

  Queen Elizabeth Pier, Scrabster, Caithness, KW14 7UT

 • Scrabster overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Scrabster før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Scrabster overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Scrabster færgeservicer

Scrabster Guide

Scrabster Guide

Scrabster er den nordligste by i Skotland og hjem til landets nordligste jernbanestation. Byen ligger tæt på Caithness og udsigten over havet er domineret af de fjerne klipper af Dunnet Head til nordøst og dem af øen Hov til nord. Fra så tidligt som år 900 var vikingerne velkendt her, og de brugte søens munding som havn og fiskebase. Efter vikingernes udsættelse fortsatte byen med at vokse omkring dens fiskeri og handel. Kun lidt står tilbage fra byens tidlige dage. Dog blev den (nu tagløse) gamle Skt. Peters Kirke første opført i 1220. I 1798 byggede Sir John af Ulbster den nye by, syd og vest af den gamle by med dens vide gader. I dag kan meget af det originale mønster af begge byer stadigvæk ses.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking