Venedig
Pula
Færger til Kroatien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Venedig til Pula færge

Venedig Pula færgeruten forbinder Italien med Kroatien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Kompas servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 6 overfarter Uge på Venedig Pula ruten mellem Italien og Kroatien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Venedig til Pula?

  Færgeoverfarten fra Venedig til Pula tager ca. 3h 37m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Venedig og Pula?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Venedig til Pula. Disse er
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Venedig til Pula?

  Book færger fra Venedig til Pula via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Pula?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Venedig til Pula med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Venedig til Pula?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Venedig til Pula med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Venedig til Pula?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Venezia Lines

Venedig Pula færge anmeldelser

 • "dejlig sejltur"

  kvalitet for pengene

  'San Frangisk' travelled on San Frangisk

  Læs mere Læs mindre

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Pula Guide

Den kroatiske by Pula ligger tæt på bunden af Istrien halvø, og er regionens største by. Den mest populære attraktion i byen er det velbevarede romerske amfiteater, som er en af de mest berømte seværdigheder i hele Kroatien. Selvom amfiteateret er en anerkendelse af byens romerske fortid, går dets historie længere tilbage end til romerne. Arkæologiske fund i område tyder på, at Pulas histoire strækker sig tilbage til 40.000 eller endda en million år f.kr.

Byens havn er travl om sommeren med færgeforbindelser til Venedig, hvor forbindelser kan tages til andre italienske destinationer, inklusiv Rimini, og Kooper og Losinj i Kroatien.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking