COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venedig - Pula er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Kroatien side

Om bord på færgerne

Venedig - Pula færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Venedig til Pula færge

Venedig Pula færgeruten forbinder Italien med Kroatien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Kompas servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 6 overfarter Uge på Venedig Pula ruten mellem Italien og Kroatien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Pula Guide

Den kroatiske by Pula ligger tæt på bunden af Istrien halvø, og er regionens største by. Den mest populære attraktion i byen er det velbevarede romerske amfiteater, som er en af de mest berømte seværdigheder i hele Kroatien. Selvom amfiteateret er en anerkendelse af byens romerske fortid, går dets historie længere tilbage end til romerne. Arkæologiske fund i område tyder på, at Pulas histoire strækker sig tilbage til 40.000 eller endda en million år f.kr.

Byens havn er travl om sommeren med færgeforbindelser til Venedig, hvor forbindelser kan tages til andre italienske destinationer, inklusiv Rimini, og Kooper og Losinj i Kroatien.