Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venedig - Umag er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Kroatien side

Venedig - Umag færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Venedig til Umag færge

Venedig Umag færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kompas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Venedig Umag færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Umag Guide

Den kroatiske by Umag, i Istrien, er den første by besøgende når, når de nærmer sig Istrien fra Vesteuropa. Byen har en dejlig atmosfære og mange attraktioner, som tiltrækker besøgende. Byen har omkring 13.000 indbyggere og en kyststrækning på 45 km. Havet omkring Umag er krystalklart og perfekt til svømning fra maj til oktober.
Byens historie går tilbage til romertiden, selvom den kun blev nævnt for første gang i det 7. århundrede. Beviser for dens romerske fortid ligger i de mange rester og artefakter, der er blevet udgravet langs kysten.

Der er færgeforbindelser fra Umag havn til Venedig med en ugentlig afgang. Sejltiden er på omkring 2½ timer.