Venedig
Umag
Færger til Kroatien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Venedig til Umag færge

Venedig Umag færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kompas. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Venedig Umag færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Venedig til Umag?

Færgeoverfarten fra Venedig til Umag tager ca. 3h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Venedig og Umag?

Der er 1 færgeoperatør for Venedig til Umag, og dette er
  • Kompas

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Venedig til Umag?

Book færger fra Venedig til Umag via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Umag?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Venedig til Umag med
  • Kompas

Kan du tage din bil med på færgen fra Venedig til Umag?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Venedig til Umag?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Umag Guide

Den kroatiske by Umag, i Istrien, er den første by besøgende når, når de nærmer sig Istrien fra Vesteuropa. Byen har en dejlig atmosfære og mange attraktioner, som tiltrækker besøgende. Byen har omkring 13.000 indbyggere og en kyststrækning på 45 km. Havet omkring Umag er krystalklart og perfekt til svømning fra maj til oktober.
Byens historie går tilbage til romertiden, selvom den kun blev nævnt for første gang i det 7. århundrede. Beviser for dens romerske fortid ligger i de mange rester og artefakter, der er blevet udgravet langs kysten.

Der er færgeforbindelser fra Umag havn til Venedig med en ugentlig afgang. Sejltiden er på omkring 2½ timer.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking