Venedig til Umag færge

Venedig Umag færgeruten forbinder Italien med Kroatien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Atlas Kompas servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 2 overfarter Uge på Venedig Umag ruten mellem Italien og Kroatien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Venedig - Umag færgeselskaber

  • Venezia Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris
  • Atlas Kompas
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Venedig Umag Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.

Umag Guide

Den kroatiske by Umag, i Istrien, er den første by besøgende når, når de nærmer sig Istrien fra Vesteuropa. Byen har en dejlig atmosfære og mange attraktioner, som tiltrækker besøgende. Byen har omkring 13.000 indbyggere og en kyststrækning på 45 km. Havet omkring Umag er krystalklart og perfekt til svømning fra maj til oktober.
Byens historie går tilbage til romertiden, selvom den kun blev nævnt for første gang i det 7. århundrede. Beviser for dens romerske fortid ligger i de mange rester og artefakter, der er blevet udgravet langs kysten.

Der er færgeforbindelser fra Umag havn til Venedig med en ugentlig afgang. Sejltiden er på omkring 2½ timer.