Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Pula havn

 • Med bil

  Pula havn ligger foran Arena amfiteater. Alle afgange er fra toldmyndighedernes mole ’Rijecki GAT’. Pula er nem tilgængelig via A8 eller A9 fra fastlandet.

 • Med tog

  Der er to daglige toge til Ljubljana, Slovenien (4 timer) og to daglige til Zagreb (6½ timer), men du må tage en bus noget af turen.

 • Med bus

  Fra Pula busstation 502 997 (Istarske Brigade) er der ni daglige busser til Rijeka (2 timer).

 • Pula overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Pula før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Pula overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Pula færgeservicer

Pula Guide

Pula Guide

Pula er smukt beliggende på Istriens sydspids. Byen har alt hvad man kan forvente af et ferieområde; krystalklart badevand, frodig natur og et malerisk bysamfund. I Pula kan man bruge mange timer på at gå og shoppe i de små hyggelige gader, hvor der tilbydes alt fra farverige frugtmarkeder til moderne tøjbutikker. I byen oplever man i høj grad historiens vingesus med mange velbevarede bygninger fra romerske tider. For eksempel kan man finde Europas bedste bevarede arena her. Samtidig er Pula en utrolig populær badeby med små hyggelige gader og en række spændende butikker og hyggelige restauranter med lækre, lokale specialiteter.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking