Venedig til Porec færge

Venedig Porec færgeruten forbinder Italien med Kroatien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Venezia Lines sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 45 minutter mens Atlas Kompas servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 14 overfarter Uge på Venedig Porec ruten mellem Italien og Kroatien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Venedig - Porec færgeselskaber

  • Venezia Lines
    • 8 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris
  • Atlas Kompas
    • 6 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Venedig Porec Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.

Porec Guide

Porec er en kroatisk by og det mest populære feriested i Istrien. De største turistområder i byen er de to bugter, der ligger syd for byen. De hedder Zelena Laguna og Playa Laguna, og er næsten som to små byer i deres egen ret med deres egne hoteller, campingpladser, en marina, shopping og underholdning. Der er en række seværdigheder af historisk interesse i Porecs gamle bydel, som inkluderer Euphrasian baskilikaen, som er fra det 6. århundrede og er kendt for sine guld mosaikker. Basilikaen, der blev erklæret et Unesco verdensarv område i 1997, er egentlig en samling af bygninger, der indeholder en døbefont og bispegården.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Venedig i Italien.