Italy

Sammenlign færger fra Italien til Æoliske Øer

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Italien til Æoliske Øer. Der er 5 færgeselskaber med samlet 21 ferry routes som forbinder Napoli til Lipari, Panarea, Salina, Stromboli, Vulcano, Ginostra (Stromboli), Rinella & Filicudi, Reggio Calabria til Lipari, Vulcano, Panarea, Salina & Stromboli, Vibo Valentia til Lipari, Panarea, Salina, Stromboli & Vulcano & Sapri til Lipari, Salina & Panarea.

Den hurtigste rute mellem Italien og Æoliske Øer er Stromboli med en sejltid på ca. 1 time 30 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Italien Æoliske Øer kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Æoliske Øer:

De Unesco beskyttede Æoliske Øer er en vulkansk øgruppe i Det Tyrrhenske Hav, som ligger ud for den nordlige kyst af Sicilien, og består af en række øer og nogle små holme.

Øerne består af Lipari (den største og mest folkerige), Filicudi (lille vestlig ø med få faciliteter)Alicudi (den næstmindste af de beboede øer og den mest fjerntliggende), Salina (en af de større øer og den grønneste og mest frugtbare af gruppen), Vulcano (den sydligste ø, som er berømt for sine mudderbade), Stromboli (nordvest af gruppen og hjem til en af de mest aktive vulkaner i Europa), Panarea (meget populær om sommeren) og den ubeboede Basiluzzo.

De Æoliske Øer har en ekstraordinær naturlig skønhed og med deres middelhavsklima tiltrækker de hundredtusindvis af besøgende hvert år.

På grund af deres geografi og størrelse, er færgerejse den eneste permanente form for transport til og omkring øerne. Der er mange forbindelser mellem øerne samt til/fra Sicilien og det italienske fastland.