Æoliske Øer

Sådan bookes færger fra Æoliske Øer til Italien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Æoliske Øer til Italien. Der er 5 færgeselskaber med samlet 81 færgeruter som forbinder Lipari til Napoli, Panarea til Napoli, Salina, Stromboli, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia, Filicudi & Sapri, Salina til Napoli, Vulcano, Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi, Filicudi, Vibo Valentia, Reggio Calabria & Sapri, Stromboli til Napoli, Panarea, Salina, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia & Filicudi, Vulcano til Napoli, Lipari, Stromboli, Panarea, Salina, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi, Filicudi, Vibo Valentia & Reggio Calabria, Stromboli til Napoli, Panarea, Salina, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia & Filicudi, Panarea til Napoli, Salina, Stromboli, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia, Filicudi & Sapri, Salina til Napoli, Vulcano, Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi, Filicudi, Vibo Valentia, Reggio Calabria & Sapri, Lipari til Napoli, Salina, Stromboli, Panarea, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vulcano, Alicudi, Reggio Calabria, Filicudi, Vibo Valentia & Sapri, Salina til Napoli, Vulcano, Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi, Filicudi, Vibo Valentia, Reggio Calabria & Sapri & Panarea til Napoli, Salina, Stromboli, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia, Filicudi & Sapri.

Den hurtigste rute mellem Æoliske Øer og Italien er Vulcano til Lipari med en sejltid på ca. 10 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Æoliske Øer Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Æoliske Øer til Italien

Om Æoliske Øer:

De Æoliske Øer, eller Isole Eolie, som er de kendt lokalt, er en gruppe af øer og holme i det Tyrrhenske Hav, nord for Sicilien ud for Italien.

De Æoliske Øer, som er opkaldt efter Aelous, Guden af vinden af græske bosættere, består af Lipari, Vilcano, Salina, Stromboli, Panarea, Filicudi, Alicudi og Basiluzzo.

Hovedøen, Lipari, ligger mere eller mindre mod midten af gruppen og ud over at have mange hoteller, er øen et knudepunkt for forbindelser til de andre øer.

Der er ingen regelmæssige fly til øerne; derfor er den eneste måte at komme til og omkring øerne med færge. Der er færgeoverfarter mellem øerne og til/fra Sicilien og det italienske fastland.

Ligesom mange af de andre italienske øer, er De Æoliske Øer meget populær blandt turister.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.