Hirtshals til Larvik færge

Hirtshals Larvik færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Color Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Larvik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hirtshals - Larvik færgeselskaber

 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hirtshals Larvik Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hirtshals Larvik ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hirtshals Larvik færge anmeldelser

 • "billetbestilling"

  Vi havde en dejlig tur - fin færge, god service ombord - det var som det skal være - FINT. Billetbestillingen oplever jeg som en dårlig oplevelse - lidt bondefangeri. Der oplyses hvad en billet uden bil koster, og bestillingen gennemføres, med et krav på kr. 791.- jeg når lige at se en opfordring til FRI afbestilling og krydser af. Går til betaling som gennemføres. Min opmærksomhed var væk et øjeblik, så jeg ser først da jeg har gennemført betalingen at der er kommet et klækkeligt tillæg på den såkaldte FRI afbestilling m.m. så der er afregnet kr. 936.- det var umuligt at komme i kontakt med directferries, men heldigvis fik jeg en god tlf. samtale med Color Line, som vi nok vil bruge fremover. Disse skjulte tillæg betyder at total oplevelsen var dårlig, og det ikke er denne udbyder af rejser vi fremovr vil buge. mvh. Hans Jørn Lassen

  'Hans Jørn' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "overfart"

  dejlig sejltur. god service . men høje priser om bord.

  'Søren' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Så absolut god service ombord

  'Kenn Erik' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var en behagelig overfart"

  Det var godt som forventet

  'Jan' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Larvik Guide

Havnebyen Larvik ligger i Vestfold amt i Norge. Byens historie går tilbage til 1671, da byen blev grundlagt af Ulrik Fredrik Gyldenløve, der var den første Greve af Laurvig. Larvik er hjemsted for Treschow ejendommen, som i dag ejes af Mille-Maria Treschow, kendt som ”Norges rigeste kvinde”. Ejendommen blev skabt i 1820erne, da den sidste greve af Laurvig gik bankerot.

Der er mange ting at se og lave i Larvik, inklusiv Galleri Winther, Larvik Kunstforening, bronzealder udskæringer i Haugen, Brunla begravelsesplads, Berg stenkirke, og Hedrum Museum.

Larvik har en daglig færgeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Indtjekningen åbner 2 timer før afgang, og alle passagerer skal være der senest 1 time før afgang.