Hirtshals til Larvik færge

Hirtshals Larvik færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Color Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Larvik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hirtshals - Larvik færgeselskaber

 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hirtshals Larvik Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hirtshals Larvik ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hirtshals Larvik færge anmeldelser

 • "God service"

  Så absolut god service ombord

  'Kenn Erik' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var en behagelig overfart"

  Det var godt som forventet

  'Jan' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt man behøver!"

  Jeg elsker, at man kan tage sin egen bil med, spise et måltid og kigge i butikken.

  'Anonym' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfredshed med sejlads."

  !4. aug.2015 rejste min kone og jeg fra Hirtshals til Larvik og d. 18. aug. rejste vi retur. På begge ture oplevede vi kun ordnede og gode forhold.

  'Erik' rejste på Hirtshals Larvik ruten med Color Line på Superspeed 1

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Larvik Guide

Havnebyen Larvik ligger i Vestfold amt i Norge. Byens historie går tilbage til 1671, da byen blev grundlagt af Ulrik Fredrik Gyldenløve, der var den første Greve af Laurvig. Larvik er hjemsted for Treschow ejendommen, som i dag ejes af Mille-Maria Treschow, kendt som ”Norges rigeste kvinde”. Ejendommen blev skabt i 1820erne, da den sidste greve af Laurvig gik bankerot.

Der er mange ting at se og lave i Larvik, inklusiv Galleri Winther, Larvik Kunstforening, bronzealder udskæringer i Haugen, Brunla begravelsesplads, Berg stenkirke, og Hedrum Museum.

Larvik har en daglig færgeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Indtjekningen åbner 2 timer før afgang, og alle passagerer skal være der senest 1 time før afgang.