COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Strømstad - Sandefjord er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Norge side

Om bord på færgerne

Strømstad - Sandefjord færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 2 hr 30 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Strømstad Sandefjord færge anmeldelser

 • "God sejltur til rimelig pris"

  Rimelig pris, god plads, mødetid 1 time før afgang lige i overkanten.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget nemt, flotte både med fine faciliteter."

  Det kan varmt anbefales. Alt gik problemfrit og godt. Flot udvalg på måden af mad og shopping. Pæne og rene både.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur."

  Fin rejse med færgerne Bohus og Viking i Påskeferien 2016. Trods dårligt vejr på hjemturen, havde vi det godt og kunne spise en overdådig buffet på Bohus færgen. Meget venligt og hjælpsomt personale både under ombordkørslen og i restauranten. Den eneste anke vi har er, toiletforholdene i Strømstad for os ventende passagerer i bilerne. Vi kom 2 timer inden afgang og måtte vente over en time inden toiletterne blev gjort tilgængelige og det kan være et stort problem, når man lige har kørt i over 5 timer og 500 km. fra Danmark. Ellers alt OK!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig rejse for sjælen"

  En skøn sejltur fra Strømstad til Sandefjord med en gastronomisk oplevelse i buffet restauranten

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Strømstad til Sandefjord færge

Strømstad Sandefjord færgeruten forbinder Sverige med Norge og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Color Line sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Fjord Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 30 minutter.

Der er 42 overfarter Uge på Strømstad Sandefjord ruten mellem Sverige og Norge. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Strømstad Guide

Strømstad ligger i Strømstad kommune, Vastra Gotaland i Sverige. Byen har en lille befolkning på omkring 6.500, men af historiske grunde, bliver den stadig klassificeret som en by.

Strømstad ligger ved mundingen af floden Strømsan og kan spore dens historie tilbage til 1500 tallet, hvor træ blev transporteret langs floden, for at blive solgt til ventende skibe. Med tiden blev byen et vigtig centrum for skibsfart og i den anden halvdel af det 18. århundrede, trivedes Strømstad under den store sildefiskeri æra. Samtidig blev fundamenterne for Strømstads vigtigste symbol stiftet: Strømstad Spa.

Den ældste del af Strømstad er Bukten, hvor rækkehuse tilbyder en fantastisk udsigt over havnen og bådene. Disse huse blev bygget i slutningen af det 18. århundrede og i hele det 19. århundrede. Strømstads eneste tilbageværende brostensbelagte gade er også i Bukten.

Der er færgeforbindelser fra Strømstad til Sandejord, med en sejltid på ca. 2½ timer.


Sandefjord Guide

Den norske havneby Sandefjord er en moderne by, der har en interessant historie og er hjemsted for en række kulturelle arrangementer. Byen ligger omkring 120 km syd for Oslo, og er populær blandt turister. Der er et godt udvalg af restauranter og cafeer. I havnen ligger også en fiskehandler, som er kendt for fremragende kvalitets fisk og andre delikatesser. Sandefjord har også en charmerende bymidte, som består af en blanding af gamle og nye bygninger, og her er et godt udvalg af butikker.

Gravstedet for Gokstadhaugen blev fundet i Sandefjord og er en af de vigtigste fund fra vikinger i Norge. Gokstad skibet bliver i dag udstillet i Vikingeskib museet i Oslo. Sandefjord er også hjem til den tredjestørste handelsflåde i Norge.

Der er færgeservicer fra byens havn til Strømstad og til andre destinationer langs den norske kyst.