Strømstad til Sandefjord færge

Strømstad Sandefjord færgeruten forbinder Sverige med Norge og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fjord Line sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 2 t 30 m.

Der er 42 overfarter Uge på Strømstad Sandefjord ruten mellem Sverige og Norge. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Strømstad - Sandefjord færgeselskaber

  • Fjord Line
    • 14 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris
  • Color Line
    • 4 Afgange Dagligt 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Strømstad Sandefjord Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Strømstad Sandefjord ruten er for en bil og 2 passagerer.

Strømstad Guide

Strømstad ligger i Strømstad kommune, Vastra Gotaland i Sverige. Byen har en lille befolkning på omkring 6.500, men af historiske grunde, bliver den stadig klassificeret som en by.

Strømstad ligger ved mundingen af floden Strømsan og kan spore dens historie tilbage til 1500 tallet, hvor træ blev transporteret langs floden, for at blive solgt til ventende skibe. Med tiden blev byen et vigtig centrum for skibsfart og i den anden halvdel af det 18. århundrede, trivedes Strømstad under den store sildefiskeri æra. Samtidig blev fundamenterne for Strømstads vigtigste symbol stiftet: Strømstad Spa.

Den ældste del af Strømstad er Bukten, hvor rækkehuse tilbyder en fantastisk udsigt over havnen og bådene. Disse huse blev bygget i slutningen af det 18. århundrede og i hele det 19. århundrede. Strømstads eneste tilbageværende brostensbelagte gade er også i Bukten.

Der er færgeforbindelser fra Strømstad til Sandejord, med en sejltid på ca. 2½ timer.

Sandefjord Guide

Den norske havneby Sandefjord er en moderne by, der har en interessant historie og er hjemsted for en række kulturelle arrangementer. Byen ligger omkring 120 km syd for Oslo, og er populær blandt turister. Der er et godt udvalg af restauranter og cafeer. I havnen ligger også en fiskehandler, som er kendt for fremragende kvalitets fisk og andre delikatesser. Sandefjord har også en charmerende bymidte, som består af en blanding af gamle og nye bygninger, og her er et godt udvalg af butikker.

Gravstedet for Gokstadhaugen blev fundet i Sandefjord og er en af de vigtigste fund fra vikinger i Norge. Gokstad skibet bliver i dag udstillet i Vikingeskib museet i Oslo. Sandefjord er også hjem til den tredjestørste handelsflåde i Norge.

Der er færgeservicer fra byens havn til Strømstad og til andre destinationer langs den norske kyst.