Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

København - Oslo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Om bord på færgerne

København - Oslo færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 19 hr
  • Get price

København Oslo færge anmeldelser

 • "Første tur til Oslo og retur"

  Dejlig tur - godt værelse 

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "En rolig overfart"

  Jeg, og min gamle Mor, tog turen fra Oslo til Frederikshavn fra kl 15-01 . Vi kom for tidligt til havnen, og tænkte at vi ville komme til at fryse i bilen er par timer, men det gjorde vi ikke. Biler og passagerer blev taget ombord længe før afgang. Vi havde valgt en ekstra overnatning i Oslo pga dårligt vejr, og det var næsten stillet af. Vi fik en kahyt stillet til rådighed, og fik en dejlig behagelig overfart. Der var iflg dmi stadig bølger op til 2 meters højde, men det kunne man ikke mærke, og der var derfor ingen søsyge. Tak for en behagelig overfart.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Mest godt"

  Kollektiv transport når det er bedst . Der er er par ting som kan forbedres. Afgangshallen i Frederikshavn er røvkedelig, og tidspunktet gør det kun værre. En kaffeautomaten eller noget ville være dejligt. Og så er der bøvl med nøglekortet til kahytten 3 ud af 4 gange.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Oplevede fra først til sidst at alt fungerede helt som aftalt og fuldt tilfriststillende

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

København til Oslo færge

København Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for København Oslo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

København Guide

København er Danmarks hovedstad og ligger på den østlige kyst af Sjælland, ca. 42 km nordvest for Malmø i Sverige og 164 km nordøst for Odense. Byen blev først grundlagt i det 10. århundrede som et viking fiskerleje og blev landets hovedstad i det 15. århundrede. København er også det kulturelle centrum af Danmark og har mange museer, gallerier og spillesteder. Nationalmuseet er Danmarks største museum for arkæologi og kulturhistorie, og omfatter historie om Danmark og andre kulturer. Statens Museum for Kunst er det nationale kunstmuseum med samlinger fra det 12. århundrede frem til i dag.

København havn er hovedporten for Øresundsregionen. Færger forbinder Sverige, Norge og Polen med København, med adskillige afgange om ugen.


Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er et populært turistmål, da der er meget at lave både inden- og udenfor dens grænser.

Der er mange museer og historiske bygninger, der dækker nogle af de mest interessante perioder i norsk historie, såsom vikingeskibs museet, Akershus fæstning, kongeslottet, Fram museum, det norske folkemuseum, og Oslos ældste bygning, Gammel Aker Kirke, der blev bygget omkring 1150. Derudover findes der også Munch museet, med focus på kunst af den berømte norske kunstner Edvard Munch og Vigelands museet, med smukke skulpturer og billedhugning af Gustav Vigeland.

Hvis du foretrækker at være udendørs, kan du få det meste ud af den norske sommer ved at besøge en af byens mange strande på halvøen Bygdoy, eller tage en tur rundt i Vigelands Skulptur Park, eller Frogner Park, der begge er utroligt skønne, både om sommeren og om vinteren.

Om vinteren kan man prøve at stå på ski omkring Nordmarka skove, eller tage til Holmenkollen Ski Jump og se et af de regelmæssige mesterskaber.