COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

København - Oslo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Om bord på færgerne

København - Oslo færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 19 hr
  • Get price

København Oslo færge anmeldelser

 • "København til Oslo med Direct Ferries"

  Indtjekning processen var hurtig og nem. Vores kabine var ren og behagelig, med en dejlig udsigt over havet. Vi var på Commodor dækket 7, og antog at vi kunne bruge salonen på samme dæk (anmodet fordi vi betalte ekstra for dette dæk). Da vi forsøgte med vores nægle, virkede den ikke, så et medlem af personalet måtte lukke os ind. Efter et par minutter, kom et andet medlem af personalet ind og sprugte, hvorfor vi var der – salonen på dæk 7 var åbenbart kun for turistguider. Han var meget uhøflig, og fortalte os stort set, at vi skulle komme ud derfra. Det var ikke særligt rart, at måtte antage, at vi havde gjort noget forkert, selv efter vi forklarede, at vi virkelig troede, at vi godt måtte være der. Morgenmad var inkluderet i vores Commordore billet, men billetterne var ikke i vores kabine (som de bør have været og var på andre gæster på samme niveå). Vi endte med at betale næsten €20 (muffin, crossaint + to kopper kaffe), efter at have købt morgenmad i cafeen og indså senere (efter at have læst et lille skilt i gangen), at vi bør have haft morgenmad kuponer, som allerede var betalt. Da vi bad om, var damen ret uhøflig og sagde, at vi bør tjekke i vores kabine (som vi gjorde). Vi forklarede, at vi havde endt med at betale for morgenmaden, men hun var ligeglad og meget sur, da hun sagde, at vi bør havde snakket med hende først. Selve færgeturen var god, men servicen var skuffende. Jeg har været på mange andre færger i verden, og dette var en af de dårligste kundeservice oplevelser vi har haft.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "god oplevelse men dårlig kundservice hos direct ferries"

  Meget dårlig kundeservice... ovevejer blander 3. organisation for retfærdiggøre det... det noget snyderi Direct ferries lave!

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "København til Oslo den 1. november 2015"

  Fantastisk service.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Super!"

  Det var en dejlig tur! Dejlig buffet med lækre pil selv-rejer, tax free-shopping med gode tilbud, bl.a. by Malene Birger. Fin, ren kahyt med funktionelt bad. Man kan købe god kaffe og sidde på toppen af båden og nyde overfarten.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

København til Oslo færge

København Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for København Oslo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

København Guide

København er Danmarks hovedstad og ligger på den østlige kyst af Sjælland, ca. 42 km nordvest for Malmø i Sverige og 164 km nordøst for Odense. Byen blev først grundlagt i det 10. århundrede som et viking fiskerleje og blev landets hovedstad i det 15. århundrede. København er også det kulturelle centrum af Danmark og har mange museer, gallerier og spillesteder. Nationalmuseet er Danmarks største museum for arkæologi og kulturhistorie, og omfatter historie om Danmark og andre kulturer. Statens Museum for Kunst er det nationale kunstmuseum med samlinger fra det 12. århundrede frem til i dag.

København havn er hovedporten for Øresundsregionen. Færger forbinder Sverige, Norge og Polen med København, med adskillige afgange om ugen.


Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er et populært turistmål, da der er meget at lave både inden- og udenfor dens grænser.

Der er mange museer og historiske bygninger, der dækker nogle af de mest interessante perioder i norsk historie, såsom vikingeskibs museet, Akershus fæstning, kongeslottet, Fram museum, det norske folkemuseum, og Oslos ældste bygning, Gammel Aker Kirke, der blev bygget omkring 1150. Derudover findes der også Munch museet, med focus på kunst af den berømte norske kunstner Edvard Munch og Vigelands museet, med smukke skulpturer og billedhugning af Gustav Vigeland.

Hvis du foretrækker at være udendørs, kan du få det meste ud af den norske sommer ved at besøge en af byens mange strande på halvøen Bygdoy, eller tage en tur rundt i Vigelands Skulptur Park, eller Frogner Park, der begge er utroligt skønne, både om sommeren og om vinteren.

Om vinteren kan man prøve at stå på ski omkring Nordmarka skove, eller tage til Holmenkollen Ski Jump og se et af de regelmæssige mesterskaber.