COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

København - Oslo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Om bord på færgerne

København - Oslo færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 19 hr
  • Get price

København Oslo færge anmeldelser

 • "Første tur til Oslo og retur"

  Dejlig tur - godt værelse 

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Problematisk adgang til kahytter inden afrejse"

  Afrejse d 31/7 kl 15.00. Forinden havde vi pr mail fået besked på senest indcheckning kl 14.00. Ved ankomst lød beskeden tilos og alle andre, at vi kunne komme til vores kahyt kl 14. 45. Kl 14.30 tog vi elevatoren op til 9. etage. Da vi kom ud fra den, hvilket viste sig at være næsten en umulighed, for hele området var fyldt af passagerer, som jo også gerne ville til deres kahyt  kl 14.45. Alle havde kufferter mm med sig, og ville gerne have det sat væk, så man kunne nyde den forestående tur. Vi stod som sild i en tønde, samtidig med, at der  blev ved med at komme flere passagerer ud fra elevatoren. Dårlig luft og en svær situation for børnefamilier og gangbesværede. Og med tanke på disse tider med coronasmitte  plus andre risici , var det en meget uheldig begyndelse, og det oven i købet efter vi pr mail, var blevet bedt om at bære mundbind ved indcheckning og i øvrigt tage hensyn til hinanden. Ved tidligere rejser med Oslobåden, kunne vi komme til vores kahyt lige efter indcheckning, og dermed gav det ikke denne kaotiske start på en ellers fin tur

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "god oplevelse men dårlig kundservice hos direct ferries"

  Meget dårlig kundeservice... ovevejer blander 3. organisation for retfærdiggøre det... det noget snyderi Direct ferries lave!

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Super!"

  Det var en dejlig tur! Dejlig buffet med lækre pil selv-rejer, tax free-shopping med gode tilbud, bl.a. by Malene Birger. Fin, ren kahyt med funktionelt bad. Man kan købe god kaffe og sidde på toppen af båden og nyde overfarten.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

København til Oslo færge

København Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for København Oslo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

København Guide

København er Danmarks hovedstad og ligger på den østlige kyst af Sjælland, ca. 42 km nordvest for Malmø i Sverige og 164 km nordøst for Odense. Byen blev først grundlagt i det 10. århundrede som et viking fiskerleje og blev landets hovedstad i det 15. århundrede. København er også det kulturelle centrum af Danmark og har mange museer, gallerier og spillesteder. Nationalmuseet er Danmarks største museum for arkæologi og kulturhistorie, og omfatter historie om Danmark og andre kulturer. Statens Museum for Kunst er det nationale kunstmuseum med samlinger fra det 12. århundrede frem til i dag.

København havn er hovedporten for Øresundsregionen. Færger forbinder Sverige, Norge og Polen med København, med adskillige afgange om ugen.


Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er et populært turistmål, da der er meget at lave både inden- og udenfor dens grænser.

Der er mange museer og historiske bygninger, der dækker nogle af de mest interessante perioder i norsk historie, såsom vikingeskibs museet, Akershus fæstning, kongeslottet, Fram museum, det norske folkemuseum, og Oslos ældste bygning, Gammel Aker Kirke, der blev bygget omkring 1150. Derudover findes der også Munch museet, med focus på kunst af den berømte norske kunstner Edvard Munch og Vigelands museet, med smukke skulpturer og billedhugning af Gustav Vigeland.

Hvis du foretrækker at være udendørs, kan du få det meste ud af den norske sommer ved at besøge en af byens mange strande på halvøen Bygdoy, eller tage en tur rundt i Vigelands Skulptur Park, eller Frogner Park, der begge er utroligt skønne, både om sommeren og om vinteren.

Om vinteren kan man prøve at stå på ski omkring Nordmarka skove, eller tage til Holmenkollen Ski Jump og se et af de regelmæssige mesterskaber.