København
Oslo
Færger til Norge
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

København til Oslo færge

København Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Sejltiden og hyppigheden for København Oslo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra København til Oslo?

Færgeoverfarten fra København til Oslo tager ca. 19h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem København og Oslo?

Der er 1 færgeoperatør for København til Oslo, og dette er
 • DFDS Seaways

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra København til Oslo?

Book færger fra København til Oslo via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Oslo?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra København til Oslo med
 • DFDS Seaways

Kan du tage din bil med på færgen fra København til Oslo?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra København til Oslo med
 • DFDS Seaways

Kan man tage kæledyr med på færgen fra København til Oslo?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • DFDS Seaways

Hvad er afstanden fra København til Oslo?

Afstanden mellem København og Oslo er ca. 271 sømil.

København Oslo færge anmeldelser

 • "Første tur til Oslo og retur"

  Dejlig tur - godt værelse 

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "En rolig overfart"

  Jeg, og min gamle Mor, tog turen fra Oslo til Frederikshavn fra kl 15-01 . Vi kom for tidligt til havnen, og tænkte at vi ville komme til at fryse i bilen er par timer, men det gjorde vi ikke. Biler og passagerer blev taget ombord længe før afgang. Vi havde valgt en ekstra overnatning i Oslo pga dårligt vejr, og det var næsten stillet af. Vi fik en kahyt stillet til rådighed, og fik en dejlig behagelig overfart. Der var iflg dmi stadig bølger op til 2 meters højde, men det kunne man ikke mærke, og der var derfor ingen søsyge. Tak for en behagelig overfart.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Mest godt"

  Kollektiv transport når det er bedst . Der er er par ting som kan forbedres. Afgangshallen i Frederikshavn er røvkedelig, og tidspunktet gør det kun værre. En kaffeautomaten eller noget ville være dejligt. Og så er der bøvl med nøglekortet til kahytten 3 ud af 4 gange.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Oplevede fra først til sidst at alt fungerede helt som aftalt og fuldt tilfriststillende

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

København Guide

København er Danmarks hovedstad og ligger på den østlige kyst af Sjælland, ca. 42 km nordvest for Malmø i Sverige og 164 km nordøst for Odense. Byen blev først grundlagt i det 10. århundrede som et viking fiskerleje og blev landets hovedstad i det 15. århundrede. København er også det kulturelle centrum af Danmark og har mange museer, gallerier og spillesteder. Nationalmuseet er Danmarks største museum for arkæologi og kulturhistorie, og omfatter historie om Danmark og andre kulturer. Statens Museum for Kunst er det nationale kunstmuseum med samlinger fra det 12. århundrede frem til i dag.

København havn er hovedporten for Øresundsregionen. Færger forbinder Sverige, Norge og Polen med København, med adskillige afgange om ugen.


Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er et populært turistmål, da der er meget at lave både inden- og udenfor dens grænser.

Der er mange museer og historiske bygninger, der dækker nogle af de mest interessante perioder i norsk historie, såsom vikingeskibs museet, Akershus fæstning, kongeslottet, Fram museum, det norske folkemuseum, og Oslos ældste bygning, Gammel Aker Kirke, der blev bygget omkring 1150. Derudover findes der også Munch museet, med focus på kunst af den berømte norske kunstner Edvard Munch og Vigelands museet, med smukke skulpturer og billedhugning af Gustav Vigeland.

Hvis du foretrækker at være udendørs, kan du få det meste ud af den norske sommer ved at besøge en af byens mange strande på halvøen Bygdoy, eller tage en tur rundt i Vigelands Skulptur Park, eller Frogner Park, der begge er utroligt skønne, både om sommeren og om vinteren.

Om vinteren kan man prøve at stå på ski omkring Nordmarka skove, eller tage til Holmenkollen Ski Jump og se et af de regelmæssige mesterskaber.


København til Oslo Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
DFDS Seaways 15:00 10:00 19 timer Hver dag
DFDS Seaways Mini Cruise 15:00 10:00 19 timer Hver dag

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking