COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hirtshals - Stavanger er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Hirtshals - Stavanger færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 10 hr 30 min
  • Get price

Hirtshals Stavanger færge anmeldelser

 • "Suiper tur"

  Alt fungerede perfekt

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt overfart"

  Alt fungerede perfekt. billetkontrol ombord kørsel, restaurant,køjer skibets høje standard.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Direct Ferries"

  Det var god tur og god service

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Direct Ferries"

  Det var god tur og god service

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals til Stavanger færge

Hirtshals Stavanger færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Stavanger færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.


Stavanger Guide

Stavanger er nok den mest internationale by i Norge, på trods af at det kun er landets fjerdestørste by. Byen er anerkendt som at være porten til de norske fjorde og ligger tæt på Pulpit Rock, som er en af regionens mest populære attraktioner. Populære attraktioner i byen inkluderer domkirken, som daterer tilbage til 1150 e.kr., og den gamle del af byen, der har dejlige små, hvide træhuse. For dem, der søger lidt kultur, har byen et godt udvalg af barer, restauranter og cafeer, og er også hjemsted for oliemuseet. Den farverige gade ”Fargegaten”, hvor gamle træhuse er malet i lyse farver, bør ses.

Byens havn er placeret udenfor Stavanger, og har færgeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Der er også lokale færgeservicer til Tau og Kvitsøy, mens hurtige passagerbåde sejler til mange landsbyer og øer mellem hovedruterne fra Stavanger til Haugesund og Sauda.