COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Frederikshavn - Oslo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Frederikshavn - Oslo færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 10 hr 5 min
  • Get price

Frederikshavn Oslo færge anmeldelser

 • "Afslappende rejse"

  Vi havde valgt kahyt begge veje, hvilket betød, at specielt chauffør var dejligt udhvilet til videre rejse. Mulighed for underholdning for de, som måtte ønske det. Vi savnede et dæk med et fremadrettet vue på den smukke sejlads gennem Oslo fjord.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Generel tilfreds."

  Det virkede som om der var styr på det hele. Dog kunne man godt ha´ brugt at personalet kunne bare en lille smule dansk, man kunne ha´ forstået hvad der blev sagt i forbindelse med overfarten. Men det gik jo trodsalt, og vil ihvertfald ikke ha´ skrubler ved at tage Stena Line en anden gang :)

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Skøn sejltur til Oslo "

  En dejlig tur til Oslo på en sensommer dag

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Vi var på skitur det var dejlig og være fri for køreturen fra langesund til Oslo og kunne få en go nats søvn i stedet for

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Læs mere Læs mindre

Frederikshavn til Oslo færge

Frederikshavn Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Frederikshavn Oslo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Frederikshavn Guide

Den danske by Frederikshavn ligger på Jyllands nordøstlige kyst. Byens havn er et betydeligt transportpunkt for byen og det omkringliggende område, med regelmæssige færgeforbindelser til Sverige og Norge. Byen er også kendt for sit fiskeri.

Der er nok at se og lave i Frederikshavn for besøgende. Palmestranden er en populær attraktion, sammen med Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum, Frederikshavn Værft Historiske Samfund, Tordenskiold Festival og Light Festival.

Sejltiden til Norge er mellem 9 og 12 timer, og til Sverige mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter. Der er også færger til Læse, en ø midt i Kattegat (sejltid ca. 90 minutter), og til det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.


Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er et populært turistmål, da der er meget at lave både inden- og udenfor dens grænser.

Der er mange museer og historiske bygninger, der dækker nogle af de mest interessante perioder i norsk historie, såsom vikingeskibs museet, Akershus fæstning, kongeslottet, Fram museum, det norske folkemuseum, og Oslos ældste bygning, Gammel Aker Kirke, der blev bygget omkring 1150. Derudover findes der også Munch museet, med focus på kunst af den berømte norske kunstner Edvard Munch og Vigelands museet, med smukke skulpturer og billedhugning af Gustav Vigeland.

Hvis du foretrækker at være udendørs, kan du få det meste ud af den norske sommer ved at besøge en af byens mange strande på halvøen Bygdoy, eller tage en tur rundt i Vigelands Skulptur Park, eller Frogner Park, der begge er utroligt skønne, både om sommeren og om vinteren.

Om vinteren kan man prøve at stå på ski omkring Nordmarka skove, eller tage til Holmenkollen Ski Jump og se et af de regelmæssige mesterskaber.