Italy

Sammenlign færger fra Italien til Napoli-bugten

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Italien til Napoli-bugten. Der er 10 færgeselskaber med samlet 19 ferry routes som forbinder Napoli til Ischia, Capri, Ischia (Casamicciola), Procida & Forio, Pozzuoli til Ischia, Ischia (Casamicciola) & Procida, Sorrento til Capri, Procida & Ischia, Castellammare di Stabia til Capri, Amalfi til Capri & Ischia, Positano til Capri & Ischia, Salerno til Capri & Ischia & Maiori til Capri.

Den hurtigste rute mellem Italien og Napoli-bugten er Capri med en sejltid på ca. 0 time 15 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Italien Napoli-bugten kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Napoli-bugten:

Napoli Bugten er et populært rejsemål, som er beliggende langs den sydvestlige kyst af Italien. Bugten består af tre øer, Capri, Ischia og Procida.

Dette er et livligt land med varme og lidenskabelige indbyggere. Capri og Ischia er to af de mest populære øer i Italien, og tiltrækker turister med sine pragtfulde strande, historiske arkitektur, smalle gader og kirker, især om sommeren.