Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til De Saroniske Øer

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til De Saroniske Øer. Der er 5 færgeselskaber med samlet 23 færgeruter som forbinder Piræus til Poros (De Saroniske Øer), Ermioni til Hydra, Poros (De Saroniske Øer) & Spetses, Hydra til Poros (De Saroniske Øer) & Spetses, Poros (De Saroniske Øer) til Hydra, Spetses & Égina, Porto Heli til Hydra, Poros (De Saroniske Øer) & Spetses, Hydra til Poros (De Saroniske Øer) & Spetses, Spetses til Hydra & Poros (De Saroniske Øer), Porto Heli til Hydra, Poros (De Saroniske Øer) & Spetses, Spetses til Hydra & Poros (De Saroniske Øer), Poros (De Saroniske Øer) til Hydra, Spetses & Égina & Agistri Myli til Égina.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og De Saroniske Øer er Porto Heli til Spetses med en sejltid på ca. 10 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland De Saroniske Øer kort

Tryk her for kort

Færger fra Grækenland til De Saroniske Øer

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om De Saroniske Øer:

De Saroniske Øer er de nærmeste græske øer til Athen, som ligger over Argosaronic bugten i det sydlige Grækenland.

Øerne kan nemt nås fra Piræus med færge, hvilket gør dem perfekte til en dags tur fra Athen.

Besøgende er garanteret at nyde den naturlige skønhed, historiske skatte og unik arkitektur.