Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2805 ruter og 679 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Belgien

Det flersprogede nordeuropæiske land Belgien har en kulturel mangfoldighed, der modsiger dens kedelige ry blandt rejsende.

Med to sproggrupper, er befolkningen i Belgien fordelt mellem hollandsk talende flamsk i nord og fransk talende i syd. Der er også nogle steder med tyske beboere i østen mod den tyske grænse.

De tre hovedregioner i Belgien er også meget forskellige. Flandern regionen dækker den nordlige del af landet og omfatter byerne Antwerpen, Gent, Leuven og Brugge, mens den vallonske region dækker syden med sine største byer Charleroi, Liege, Namur og Mons. Hovedstaden Bruxelles markerer mødet af de to.

Færger forbinder det nordlige England med Belgien og leverer en fantastisk transport til kontinentet fra Nordengland med minimal kørsel. Der er afgange året rundt, som leveres af moderne cruisefærger.

Hvis man rejser fra England, især fra syden, kan det være nemmere at komme til Belgien via en havn i Frankrig eller Holland.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • P&O Ferries
  • Få pris

Belgien anmeldelser

 • "Tur til Frankrig"

  Turen er altid god med P&O, bad om at blive parkeret tæt på elevator, og det var intet problem.

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårlig oplevelse"

  Vores færge forlod Calais en time sent og da vi ankom i Dover, ventede vi i ca. 20 minutter i vores bil, før vi kunne komme af færgen. Den væreste del af oplevelsen, var manglen på information både i Calais og om bord.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke tilfreds"

  Selvom P&Os færgeservice var god, var tilgang til havnen forfærdelig. Jeg vil aldrig bruge Calais havn igen. På tilgang til havnen, var der et rødt kryds i banen for biler og campingvogne, så vi endte i banen med lastvogne, kun for at få af vide, at vi var i den forkerte bane efter at have holdt i kø med dem i 30 minutter. Trafik medarbejderne var ignorante, udvidende og ligefrem uforskammet og tilbød overhovedet ingen hjælp, de havde ingen ide. Efter at vi fandt Exit da vi nærmede os havnen, og kørte ned af banen, der angiveligt var lukket tidligere (der var stadig rødt kryds ovenfor), denne gang var det ok og vi tjekkede ind, men før det blev vi tjekket tre gange af mænd mad maskinegeværer, grænsekontrolen og igen af færge menneskerne. De gik ind i vores campingvogn med støvler, der efterlod pletter overalt på vores tæppe og gik igennem hvert skab, alt sammen med aggression. Jeg forstår og accepterer, at køretøjer skal tjekkes, men ikke på denn måde. Det ville være så enkelt at sige til os først ”god morgen, hvordan har du det i dag”, men de opførte sig som om de var i maffiaen. Jeg vil ikke bruge Calais igen, det er sten sikkert.

  Læs mere Læs mindre
 • "Træt skib"

  Skibet ser lidt træt ud. Maden var dårlig og dyr. Det er ok for en kort tur, men jeg ville snakke for højt om turen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Belgien