COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Belgien

Det flersprogede nordeuropæiske land Belgien har en kulturel mangfoldighed, der modsiger dens kedelige ry blandt rejsende.

Med to sproggrupper, er befolkningen i Belgien fordelt mellem hollandsk talende flamsk i nord og fransk talende i syd. Der er også nogle steder med tyske beboere i østen mod den tyske grænse.

De tre hovedregioner i Belgien er også meget forskellige. Flandern regionen dækker den nordlige del af landet og omfatter byerne Antwerpen, Gent, Leuven og Brugge, mens den vallonske region dækker syden med sine største byer Charleroi, Liege, Namur og Mons. Hovedstaden Bruxelles markerer mødet af de to.

Færger forbinder det nordlige England med Belgien og leverer en fantastisk transport til kontinentet fra Nordengland med minimal kørsel. Der er afgange året rundt, som leveres af moderne cruisefærger.

Hvis man rejser fra England, især fra syden, kan det være nemmere at komme til Belgien via en havn i Frankrig eller Holland.

Populære Færgeselskaber

  • 7 Afgange Ugentlig 13 t 15 m
  • Få pris

Belgien anmeldelser

 • "Spirit of Britain"

  Jeg rejser regulært på færge mellem Storbritannien og Frankrig og rejste på P&O Ferries The Spirit of Britain kort efter hun kom i brug. Hun er en stor, moderne hurtigfærge og da der på et tidspunkt var betydelige bølger i kanalen, børstede hun dem til siden uden nogen mærkbar flytning af skibet – noget som ikke altid er tilfældet med de mindre og ældre færger på denne rute.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtigfærge til Frankrig"

  Jeg sejlede uden bil for at se nogle venners Chateau i august. Dette er min opfattelse af LD Lines skibet: - Maden var ok, der var et dårligt udvalg, men det var velsmagende – Skibet var rent, især toiletterne, hvilket er en stor bonus – Bartenderen var god til at skænke en fadøl (eller tre), men de var dyre! - Vi sejlede til tiden og var kun et par minutter for sent ved ankomst. Jeg skal helt sikkert sejle med dem igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Vi har været to gange og anbefaler at man opgraderer til en god kabine. Vi havde egen mad, sandwiches og suppe med. Billig sprut i butikken og rimelige priser i baren. Brügge er fantastisk – en mini Venedig.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur – søndag 18 september 2011"

  Som del af en 1600 km lang velgørenhed cykeltur, tog mig og to venner færgen fra Dover til Calais og havde adgang til den private lounge og restauranten. Vi tog færgen kl. 9:40 da denne passede perfekt ind i vores tidsplan da vi havde brug for morgenmad og afslapning. Færgen var til tiden og loungen og restauranten tilbød en opmærksom tjeneste og en kompelt engelsk morgenmad. Jeg har tidligere brugt tunnelen og færgen er helt sikkert den bedste måde at rejse på! Nick Mills

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Belgien