Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3139 ruter og 739 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Belgien

Det flersprogede nordeuropæiske land Belgien har en kulturel mangfoldighed, der modsiger dens kedelige ry blandt rejsende.

Med to sproggrupper, er befolkningen i Belgien fordelt mellem hollandsk talende flamsk i nord og fransk talende i syd. Der er også nogle steder med tyske beboere i østen mod den tyske grænse.

De tre hovedregioner i Belgien er også meget forskellige. Flandern regionen dækker den nordlige del af landet og omfatter byerne Antwerpen, Gent, Leuven og Brugge, mens den vallonske region dækker syden med sine største byer Charleroi, Liege, Namur og Mons. Hovedstaden Bruxelles markerer mødet af de to.

Færger forbinder det nordlige England med Belgien og leverer en fantastisk transport til kontinentet fra Nordengland med minimal kørsel. Der er afgange året rundt, som leveres af moderne cruisefærger.

Hvis man rejser fra England, især fra syden, kan det være nemmere at komme til Belgien via en havn i Frankrig eller Holland.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • P&O Ferries
  • Få pris

Belgien anmeldelser

 • "Skuffet"

  Jeg er meget skuffet. Jeg kom for sent til min afgang, og var nødt til at betale den fulde pris igen. Jeg forklarede situationen, men de ønsker ikke at hjælpe. Jeg skulle rejse, så måtte betale igen. Om bord var færgen kun halvt fyldt, så hvorfor skulle jeg betale igen?

  Læs mere Læs mindre
 • "Storm"

  Forventede ikke meget, og det er, hvad jeg fik. På udrejsen ankom jeg tidligt, fordi der ikke var meget trafik på vejene, og blev fortalt, at jeg måtte vente i fire timer.... Seriøst? Så i sommers, da I var forsinket i timevis, var det ok?? På hjemrejsen ankom jeg igen 4 timer tidligt og fik lov til at komme med den næste færge, som var lidt over en time senere. Det var en forfærdelig tur, men det var på grund af rigtig kraftig vind, så ikke færgeselskabets skyld.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke helt så fredeligt en overfart som sædvanlig"

  Vi tilbragte det meste af turen i Brasserie, men efter at have spiste, måtte vi gå derfra på grund af støjen og vibrationer fra skibets motorer, som var alt for meget. Jeg vil gætte på, at en motor var i stykker og de bare sejlede med en enkelt motor. Information om årsagen til vibrationen ville have været rart. Så vi tilbragte resten af turen på det åbne dæk ved agterstævnen. Bortset fra det, var det en rutine overfart. Jeg ved at P&O Ferries forsøger at gøre det til en ”oplevelse”, men vi er bare efter en ”busservice” – ingen drama, ingen spænding, ingen butikker, enkel mad til fornuftige priser (og anstændig kaffe).

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Frankrig"

  Turen er altid god med P&O, bad om at blive parkeret tæt på elevator, og det var intet problem.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Belgien