COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hull - Rotterdam er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Holland side

Hull - Rotterdam færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price

Hull Rotterdam færge anmeldelser

 • "Personalet er værdifuldt for jer "

  Den fulde historie om vores tur, ville sandsynligvis fylde for meget, men vi forårsagede en hændelse på hjemrejsen fra Rotterdam til Hull. Vi ankom sent, og derfra gik det fra slemt til værre! Jeg kan ikke snakke pænt nok om de ansatte vi mødte, Marion Jackson, Fernando og Tony. Tony stillede os et spørgsmål, og vi svarede ærligt, og det var vanskeligt for personalet, da de skulle følge reglerne/retningslinjerne og opfylde vores krav. Jeg kan forstå, at der har været to akavet hændelser, der involverer dyr; den ene var en uheldig hund, der døde, efter at være blevet efterladt alene i bilen, og den anden var en varevogn fyldt med giftige slanger. Vi havde fire bokse fyldt med slanger. De fleste var dem, vi havde taget med til Tyskland og tilbage. Jeg kan give en fuld beskrivelse af alt, der skete for dem, som er interesseret, men denne del af personalet bør blive rost for at tage sig af selskabet og dermed – holde kunderne tilfredse. Jeg tror, at der vil være en gennemgang af, hvad der skal ske under sådanne omstændigheder, men hvis jeg indtil da, kan hjælpe nogen, og forklare hvad der skete, og hvordan man kan håndtere sådan situation, så bare spørg. Hilsen David, david.cropper@stork.com

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Læs mere Læs mindre
 • "En skam at spise faciliteter er så små"

  Hull – Rotterdam ruten er serviceret af nyere og større færger end Hull – Zeebrugge ruten, med hurtigere og nemmere læsning ad biler (ingen køer), større kabiner og offentlige områder. Men spisefaciliteterne er trange og dårligt lagt ud, med færre valgmuligheder. Jeg tror, at hvis man ønsker et anstændigt måltid, skal man spise a la carte. Vi foretrækker stærkt Hull – Zeebrugge ruten, og sejlede kun til Rotterdam, fordi det var den eneste mulighed på dagen vi skulle rejse.

  'Pride of York' travelled on Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • ""

  Positiv oplevelse. Alt fungerede perfekt.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Tak fordi I tog jer af os på vores tur til Holland, vi har rejst med jer før, og har altid syntes, at det var nemt og sjovt. Denne gang rejste vi med andre, og I gjorde det så let – fra booking, til pålæsning i Hull og sikker ankomst i Rotterdam. Returrejsen var ligeså god. På trods af det vi havde om bord med os, var der bogstavelig talt intet problem. Maden om bord er blevet forbedret – suppen var, efter min mening, lige så lækker, som den supper man kan spise i enhver restaurant – mine medrejsende spiste hotdogs. Vi tilbragte aftenen i baren, priserne var rimelige.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre

Hull til Rotterdam færge

Hull Rotterdam færgeruten forbinder England med Holland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Hull Rotterdam færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hull Guide

Den engelske by Hull, eller Kingston upon Hull, som er byens officielle navn, ligger i East Riding i Yorkshire, i den nordøstlige del af England. Havnebyen ligger på bredden af floden Hull, som møder Humber-flodmundingen, omkring 40 km fra Vesterhavet. Byens historie går tilbage til det 12. århundrede, hvor munkene af Meaux Abbey havde brug for en havn til at eksportere uldet, som de indsamlede fra deres ejendomme.

Nutidens Hull er meget anderledes end datidens Hull og har gennemgået en forvandling i de seneste år. I dag er Byens kulturelle og sportslige bidrag er åbenlyse, og den blev erklæret som ”den britiske kulturby” i 2017.

Besøgende bør tage et kig i den gamle bydel og Museum Quarter, Hull Marina og The Depp, hvilket er et akvarium placerret på Sammy’s Point. Byen er hjemsted for Hull City Football Club og Hull FC Rugby Club.

Der er færgeforbindelser mellem Hull og Rotterdam/Europort i Holland, med en sejltid på mellem 10 og 11 timer. Der er også en færgeforbindelse til Zeebrugge i Belgien, med en sejltid på ca. 14 timer, og en ugentlig service til Hamina i Finland.


Rotterdam Guide

Den hollandske by Rotterdam er landets næststørste by, efter Amsterdam, og har et unikt udseende, da de fleste af bygningerne i byen er fra efterkrigstiden, da de fleste blev beskadiget eller ødelagt under anden verdenskrig.

Nye udviklingsprojekter i Rotterdam har forvandlet byen og forsynet den med fornyet levefrist. Rotterdam har ny stilfuld arkitektur og strukturer såsom Euromast, med sin utrolige panorama restaurant. Der er mange kulturelle attraktioner i byen, herunder museum-park, hvor mange af byens museer ligger.

Et eksempel er Kunsthal Art Gallery, som er en af de bedste gallerier i byen, med mange udstillinger hvert år. Galleriet befinder sig i den sydlige del af museums-parken.
Der er også Maritime Museet, der fejrer Hollands rige maritime historie og har mange interessante udstillinger, eller Openlucht Binnenvaart Museum, som huser en stor samling af historiske både.

Der er færgeforbindelse mellem Rotterdam og Hull i Storbritannien.