Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Harwich - Hook af Holland er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Holland side

Harwich - Hook af Holland færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price

Harwich Hook af Holland færge anmeldelser

 • "God afslappende rejse"

  Min tur fra England til Danmark foregik via Harwich - Hook van Holland. Det var et godt og tiltrængt afbræk i rejsen, hvor jeg fik 7 timers søvn i en dejlig kahyt, mens jeg blev fragtet over Kanalen. Denne tur med natfærgen kan klart anbefales.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Fint igen"

  Alt fungerede fint, og turen var yderst behagelig

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "En god nats søvn"

  Efter en uge på camping kom vi ombord i harwich efter et dejligt måltid mad i resturanten kom vi tibage til vores kahyt et dejligt rum med gode senge og brusebad det var som at vågne op i barronens seng venlig hilsen Niels Chr.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Sov mens du rejser"

  Alt fungere fint, og der er stille og roligt på overfarten

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Læs mere Læs mindre

Harwich til Hook af Holland færge

Harwich Hook af Holland færgeruten forbinder England med Holland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Harwich Hook af Holland færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Harwich Guide

Harwich ligger i Essex i England, på mundingen af floden Stour og River Orwell. Dens nærhed til havet har resulteret i, at byen har en veletableret og lang historie med både militæret og handelsflåder. I 1652 blev byen en flådebase og var stærkt befæstet med Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery og Bath Side Battery. Harwich har mange historiske bygninger og er blevet erklæret et fredet område.

Der er færgeforbindelser mellem Harwich og Hook af Holland. Faciliteter i havnen inkluderer venteområder, butikker, vekselbureau, cafeer og restauranter. Der er også en lokal vandtaxi fra Harwich til Shotley og Felixstowe. Der sejler derudover krydstogtskibe fra havnen og til destinationer i middelhavet, østersøen, og hinsides.

Den mest populære rute sejler mod Hoek van Holland, og bliver drevet af Stena Line.


Hook af Holland Guide

Byen Hoek van Holland ligger i den vestlige del af Holland ved mundingen af Nieuwe Waterweg skibskanal, der strømmer til Vesterhavet. Byen har sit navn fra sin geografiske placering i det sydvestlige hjørne af Holland og er af væsentlig historisk betydning, og er derudover utrolig smuk, med dejlige sandstrande, der strækker sig fra byen til Scheveningen, næsten 18 km væk. Langs denne strand finder man klitter og nogle udpegede cykelruter, som gør området perfekt til udforskning på cykel.

Nieuwe Waterweg blev udgravet i det 19. århundrede. En populær turistattraktion i byen er kystforsvars-museumet, beliggende i Fort aan den Hoek Van Holland, der blev bygget for at forsvare kanalen fra angreb fra havet.

Færgeterminalen drives af Stena Line, som har en færgeforbindelse mellem Hoek van Holland og Harwich i England. Faciliteter i havnen inkluderer en butik, bar og cafe, imens færgerne selv har en cafe, vekselkontor, informationsskranke, lounge, og en kasino.