Harwich til Hook af Holland færge

Harwich Hook af Holland færgeruten forbinder England med Holland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Harwich Hook af Holland færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Harwich - Hook af Holland færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 6 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Harwich Hook af Holland Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Harwich Hook af Holland ruten er for en bil og 2 passagerer.

Harwich Hook af Holland færge anmeldelser

 • "Rejsende"

  Bedste service i Storbritannien.

  'Gyorgy' rejste på Harwich Hook af Holland ruten med Stena Line på Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt perfekt, på nær maden"

  Rigtig dårlig kvalitet af maden.

  'Andrew' rejste på Harwich Hook af Holland ruten med Stena Line på Stena Britannica

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke tilfreds"

  Hej, Selvom jeg valgte den fleksible mulighed på min Stena Line billet (og betalte for det), fortalte de mig, at jeg ikke kunne ændre min hjemrejse, da jeg ringede til dem. De sagde, at jeg skulle kontakte Direct Ferries. Så jeg ringede til Direct Ferries, som opkrævede mig £130 for at ændre til dagen før, og sendte mig en ny bekræftelse. Jeg dukkede op til hjemrejsen med min bekræftelse, bare for at få af vide, at ændringen ikke var blevet betalt af Direct Ferries, så de forlangte, at jeg betalte igen. En masse tid senere, endte jeg med at betale dem og fik lov til at komme på færgen. Da jeg kom hjem, ringede jeg til Direct Ferries og (efter meget lang ventetid på telefonen) forklarede problemet. Ingen forklaring blev givet, bare et løfte om en refundering. Jeg ville ikke bruge dem igen!!! Steve.

  'Stephen' rejste på Harwich Hook af Holland ruten med Stena Line på Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Utilfreds"

  Skibet var fint, men jeg vil aldrig bruge Direct Ferries igen. Book direkte med Stena Line. Jeg bestilte 6 x morgenmad, blev givet 4 og opkrævet for de 6. Jeg bestilte 6 måltider, blev kun givet 4 og måtte betale kontant for de 2 andre, men Direct Ferries havde taget pengene for 6 måltider. Vi betalte for en kennel til hunden, som vi fik af vide ikke eksisterede, så hun måtte blive i bilen. Frygtelig service, som skal undgås.

  'Anonym' rejste på Harwich Hook af Holland ruten med Stena Line på Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre

Harwich Guide

Harwich ligger i Essex i England, på mundingen af floden Stour og River Orwell. Dens nærhed til havet har resulteret i, at byen har en veletableret og lang historie med både militæret og handelsflåder. I 1652 blev byen en flådebase og var stærkt befæstet med Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery og Bath Side Battery. Harwich har mange historiske bygninger og er blevet erklæret et fredet område.

Der er færgeforbindelser mellem Harwich og Hook af Holland. Faciliteter i havnen inkluderer venteområder, butikker, vekselbureau, cafeer og restauranter. Der er også en lokal vandtaxi fra Harwich til Shotley og Felixstowe. Der sejler derudover krydstogtskibe fra havnen og til destinationer i middelhavet, østersøen, og hinsides.

Den mest populære rute sejler mod Hoek van Holland, og bliver drevet af Stena Line.

Hook af Holland Guide

Byen Hoek van Holland ligger i den vestlige del af Holland ved mundingen af Nieuwe Waterweg skibskanal, der strømmer til Vesterhavet. Byen har sit navn fra sin geografiske placering i det sydvestlige hjørne af Holland og er af væsentlig historisk betydning, og er derudover utrolig smuk, med dejlige sandstrande, der strækker sig fra byen til Scheveningen, næsten 18 km væk. Langs denne strand finder man klitter og nogle udpegede cykelruter, som gør området perfekt til udforskning på cykel.

Nieuwe Waterweg blev udgravet i det 19. århundrede. En populær turistattraktion i byen er kystforsvars-museumet, beliggende i Fort aan den Hoek Van Holland, der blev bygget for at forsvare kanalen fra angreb fra havet.

Færgeterminalen drives af Stena Line, som har en færgeforbindelse mellem Hoek van Holland og Harwich i England. Faciliteter i havnen inkluderer en butik, bar og cafe, imens færgerne selv har en cafe, vekselkontor, informationsskranke, lounge, og en kasino.