De Saroniske Øer

Sådan bookes færger fra De Saroniske Øer til Grækenland

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Saroniske Øer til Grækenland. Der er 6 færgeselskaber med samlet 23 færgeruter som forbinder Poros (De Saroniske Øer) til Piræus, Égina til Piræus, Methana, Agistri Myli & Agistri, Hydra til Piræus, Ermioni, Poros (De Saroniske Øer), Porto Heli & Spetses, Spetses til Piræus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (De Saroniske Øer), Égina til Piræus, Methana, Agistri Myli & Agistri, Hydra til Piræus, Ermioni, Poros (De Saroniske Øer), Porto Heli & Spetses, Poros (De Saroniske Øer) til Piræus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Égina & Methana, Spetses til Piræus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (De Saroniske Øer), Hydra til Piræus, Ermioni, Poros (De Saroniske Øer), Porto Heli & Spetses, Poros (De Saroniske Øer) til Piræus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Égina & Methana & Hydra til Piræus, Ermioni, Poros (De Saroniske Øer), Porto Heli & Spetses.

Den hurtigste rute mellem De Saroniske Øer og Grækenland er Spetses til Porto Heli med en sejltid på ca. 10 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Saroniske Øer Grækenland kort

Tryk her for kort

Færger fra De Saroniske Øer til Grækenland

Om De Saroniske Øer:

De Saroniske Øer er en græsk øgruppe ud for Peloponnes halvøen i det Ægæiske Havs Saroniske bugt.

Øerne, som ligger tæt på Athen, er populære blandt grækerne til dagsture og weekendsture. De består af Salamina, Aegina, Poros, Hydra, Spetses, Dokos og Agistri, og hver ø har sin egen unikke følelse.

Aegina har sepktakulære templer og historiske steder, Angistri er dækket af frodige skove og tilbyder fred og ro, især udenfor højsæsonen, Salamina har en havn, som går tilbage til det 4. århundrede, mens de andre har udsøgte strande, idylliske byer og skjulte bugter langs kysten.

De Saroniske Øer er godt tjent af færger, der tilbyder hyppige og hurtige overfarter hver dag til mange steder på det græske fastland. Der er også masser af færgeruter i selve øgruppen.

Om Grækenland:

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.