Poros til Methana færge

Poros Methana færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Saronic Ferries. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Poros Methana færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Poros - Methana færgeselskaber

  • Saronic Ferries
    • 12 Afgange Ugentlig 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Poros Methana Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Poros Methana ruten er for en bil og 2 passagerer.

Poros Guide

Den lille græske ø Poros er beliggende i den sydlige del af Den Saroniske Bugt og består af to øer. Spharia er den sydlige ø og Kalaureia er den nordlige ø, og den største. Der er en bro over det smalle stræde, der adskiller de to øer. Øen ligger omkring 60 km syd for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det græske fastland. Der er et par populære attraktioner på øen, inklusiv flere kapeller og kirker, som er placeret rundt på øen.

Øen er forbundet til Piræus og Galatas.

Methana Guide

Methana er en græsk by, der ligger på halvøen Methana, som har to vulkanske skråninger og er af vulkansk oprindelse.

Byen er forbundet til Piræus med færge og sejltiden er ca. 2 timer. Der er også færgeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione, Porto Heli, Tolo, Nafplion og Monemvasia.