Finland

Sammenlign færger fra Finland til Estland

Der er flere færgeoverfarter fra Finland til Estland. Færger forbinder pt. 2 havne i Finland med 2 Havne i Estland.

Der er 12 afgange dagligt på 2 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Tallink Silja, Viking Line & Eckerö Line. Den kortest overfart tager omkring 2 time 0 minut (Tallinn).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Finland og Estland. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Finland Estland kort

Tryk her for kort

Færger fra Finland til Estland

Om Finland:

Finland er et nordisk land i nordøst Europa, som er berømt for sine hvide sommernætter og utallige uberørte søer.

Landet har fantastiske landskaber, med mange aktiviteter, der passer til hver sæson. Der er gode skisportssteder, travle byer og utrolige festivaler om sommeren. Nattehimlen er velsignet med nordlyset, hvilket gør det til et af Europas mest populære lande.

Færgerejse er en populær transportform i Finland, da der er mange færgeruter med luksuriøse skibe. De finske havne er gode afgangspunkter for de omkringliggende skandinaviske nationer og europæiske fastland.

Om Estland:

Estland er en baltisk nation i det nordlige Europa, som omfatter fastlandet og over 2.000 øer i Østersøen.

Estland, som har en af de højeste levestandarder og hurtigst voksende økonomier i Europa, er nu et etbaleret turistmål.

Ligesom selve landet, har Tallinn blomsteret fra en tidligere sovjetisk by til en af de mest fascinerende hovedstæder på kontinentet. Byen er kendt for sin fortryllende middelalderlige gamle bydel, som er den bedst bevarede i Nordeuropa, og eventyr bygninger, som ligger ves siden af et endeløst udvalg af barer, restauranter og eksklusive hoteller.

Der er mange færgeruter til Estland over den Finske Bugt og Østersøen fra Skandinavien og Rusland. De drives af et stort udvalg af fremragende færgeselskaber.