Finland

Sådan bookes færger fra Finland til Estland

Der er 4 færgeruter mellem Finland og Estland med 18 afgange dagligt. Tallink Silja leverer 4 ruter, Helsingfors til Tallinn sejler 7 gange dagligt, Mariehamn til Tallinn omkring 4 gange ugentligt, Vuosaari til Muuga omkring 11 gange ugentligt & Åbo til Tallinn omkring 3 gange ugentligt. Viking Line leverer 2 ruter, Helsingfors til Tallinn sejler 14 afgange ugentligt & Mariehamn til Tallinn omkring 1 gang ugentlig. Eckerö Line leverer 2 ruter, Helsingfors til Tallinn sejler 3 gange dagligt & Vuosaari til Muuga omkring 9 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Finland til Estland for at tjekke informasjon.

Finland Estland kort

Tryk her for kort

Om Finland:

Finland er et nordisk land i nordøst Europa, som er berømt for sine hvide sommernætter og utallige uberørte søer.

Landet har fantastiske landskaber, med mange aktiviteter, der passer til hver sæson. Der er gode skisportssteder, travle byer og utrolige festivaler om sommeren. Nattehimlen er velsignet med nordlyset, hvilket gør det til et af Europas mest populære lande.

Færgerejse er en populær transportform i Finland, da der er mange færgeruter med luksuriøse skibe. De finske havne er gode afgangspunkter for de omkringliggende skandinaviske nationer og europæiske fastland.

Om Estland:

Estland er en baltisk nation i det nordlige Europa, som omfatter fastlandet og over 2.000 øer i Østersøen.

Estland, som har en af de højeste levestandarder og hurtigst voksende økonomier i Europa, er nu et etbaleret turistmål.

Ligesom selve landet, har Tallinn blomsteret fra en tidligere sovjetisk by til en af de mest fascinerende hovedstæder på kontinentet. Byen er kendt for sin fortryllende middelalderlige gamle bydel, som er den bedst bevarede i Nordeuropa, og eventyr bygninger, som ligger ves siden af et endeløst udvalg af barer, restauranter og eksklusive hoteller.

Der er mange færgeruter til Estland over den Finske Bugt og Østersøen fra Skandinavien og Rusland. De drives af et stort udvalg af fremragende færgeselskaber.