Fuerteventura

Sådan bookes færger fra Fuerteventura til Gran Canaria

Der er 2 færgeruter mellem Fuerteventura og Gran Canaria med 33 afgange ugentligt. Naviera Armas leverer 2 ruter, Puerto del Rosario til Las Palmas sejler 5 afgange ugentligt & Morro Jable til Las Palmas omkring 7 gange ugentligt. Fred Olsen Express leverer 1 rute, Morro Jable til Las Palmas som sejler 3 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Fuerteventura til Gran Canaria for at tjekke informasjon.

Fuerteventura Gran Canaria kort

Tryk her for kort

Færger fra Fuerteventura til Gran Canaria

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, som ligger i Atlanterhavet, og ligger ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Fuerteventura blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2009, og er velsignet med øgruppens mest fantastiske strande, et smukt landskab og over 3.000 solskinstimer om året.

Øen har også længe været en top destination for besøgende, som er interesseret i kulturel arv, takket være sit stor antal af gamle palæer og smukke kirker.

Fuerteventura har mange havne langs kysten, så er et fremragende udgangspunkt for resten af De Kanariske Øer.

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er den største ø blandt De Kanariske Øer, og ligger sydøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.

Gran Canaria er en mangfoldig ø med naturlige landskaber, lysere på den sydlige side, hvor de fleste turister besøger og køligere i nord. Den østlige del er oversået med strande og den vestlige del med bjerge.