Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Pozzuoli havn

  • Pozzuoli overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Pozzuoli før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Pozzuoli overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Pozzuoli færgeservicer

Pozzuoli Guide

Pozzuoli Guide

Pozzuoli er en by som er beliggende i Napoli provinsen i Italien. Byen blev grundlagt i år 530 f.kr og var engang en betydningsfuld handels- og militærhavn, og i dag er det stadigvæk en travl lille havn. Området her er en smuk del af det sydlige Italien og har et hav af historie og arkæologi. Pozzuoli havn var ikke kun den første havn til det romerske empire, men byen kan også prale af sit utrolige sceneri, sandstrande, smukker søer og vidunderlige vandresteder. Byen ligger i det Campi Flegrei vulkanske område, og har længe lidt af vulkansk og jordskælvsaktivitet, som nåede sit højdepunkt den 4. oktober 1983, da den krævede 8000 bygninger i byens center og tvang 36.000 mennesker til at forlade deres hjem, mange permanent. Begivenheden rejste havets overflade 1,8 meter og afgav bugten, som var for svag mod den store kraft.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking