Spain

Sammenlign færger fra Spanien til Algeriet

Der er 3 ferry routes mellem Spanien og Algeriet med 4 afgange ugentligt. Balearia leverer 1 routes, Valencia til Mostaganem som sejler 2 gange dagligt. Naviera Armas leverer 2 routes, Almeria til Ghazaouet sejler 1 gange dagligt, & Almeria til Oran som sejler 1 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Spanien til Algeriet for at tjekke informasjon.

Spanien Algeriet kort

Tryk her for kort

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Algeriet:

Algeriet har en af de længste grænser på kontinentet og en 1644 km lang kystlinje mod Middelhavet, og er en af Afrikas største perle.

Landet er dog bedst kendt for sin storslåede Sahara-region, med over fire femtedele af sine 2.381.741 kvadratkilometer landmasse bestående af ørken. Algieriet er også fyldt med gamle ruiner, som daterer helt tilbage til romerske og byzantinske tider. De mest berømte er byen Timgad, som ligger tæt på Batna.

Der findes mange smukke byer her. Hovedstaden, Algier, er defineret af franske koloniale bygninger, Annaba kan prale af sine betagende basilikaer ved siden af det turkis hav, og Constantine tilbyder historiske vidundere omkring hvert hjørne.

Med flere havne lange Middelhavskysten, er Algeriet og Sydeuropa godt forbundet med færge. Lande som Spanien, Frankrig og Italien tilbyder alle regelmæssige overfarter, der drives af et stort udvalg af færgeselskaber.