Sammenlign færger fra Frankrig til Algeriet
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Frankrig

Frankrig har været et af verdens mest populære turistmål i mange år, og er et af de mest varierende lande i verden.

Landet, som har en bred vifte af landskaber, charmerende mennesker og rigelig af kultur, er en ideel destination for alle. Paris har ikoniske monumenter og Europas mest populære forlystelsespark og den franske Riviera i sydøst er kendt verden over, men der er meget mere at se og lave.

I Frankrig kan man nyde en eventyr ferie, en spa ferie, strand ferie og kultur ferie. Hver gang man besøger landet, er der altid noget at opdage.

Med sin centrale position i Vesteuropa, er Frankrig den perfekte indgang til de omkringliggende lande og øer i Middelhavet og den Engelske Kanal. Talrige færgeselskaber sejler til og fra Frankrig, destinationer inkluderer Storbritannien, Irland, Kanaløerne, Korsika, Sardinien og Nordafrika.

Om Algeriet

Algeriet har en af de længste grænser på kontinentet og en 1644 km lang kystlinje mod Middelhavet, og er en af Afrikas største perle.

Landet er dog bedst kendt for sin storslåede Sahara-region, med over fire femtedele af sine 2.381.741 kvadratkilometer landmasse bestående af ørken. Algieriet er også fyldt med gamle ruiner, som daterer helt tilbage til romerske og byzantinske tider. De mest berømte er byen Timgad, som ligger tæt på Batna.

Der findes mange smukke byer her. Hovedstaden, Algier, er defineret af franske koloniale bygninger, Annaba kan prale af sine betagende basilikaer ved siden af det turkis hav, og Constantine tilbyder historiske vidundere omkring hvert hjørne.

Med flere havne lange Middelhavskysten, er Algeriet og Sydeuropa godt forbundet med færge. Lande som Spanien, Frankrig og Italien tilbyder alle regelmæssige overfarter, der drives af et stort udvalg af færgeselskaber.

Færger fra Frankrig til Algeriet

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking