Frankrig

Sådan bookes færger fra Frankrig til Algeriet

Der er 3 færgeruter mellem Frankrig og Algeriet med 6 afgange ugentligt. Corsica Linea leverer 3 ruter, Marseille til Bejaia sejler 2 afgange ugentligt, Marseille til Algiers omkring 3 gange ugentligt & Marseille til Skikda omkring 1 gang ugentlig.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Frankrig til Algeriet for at tjekke informasjon.

Frankrig Algeriet kort

Tryk her for kort

Om Frankrig:

Frankrig har været et af verdens mest populære turistmål i mange år, og er et af de mest varierende lande i verden.

Landet, som har en bred vifte af landskaber, charmerende mennesker og rigelig af kultur, er en ideel destination for alle. Paris har ikoniske monumenter og Europas mest populære forlystelsespark og den franske Riviera i sydøst er kendt verden over, men der er meget mere at se og lave.

I Frankrig kan man nyde en eventyr ferie, en spa ferie, strand ferie og kultur ferie. Hver gang man besøger landet, er der altid noget at opdage.

Med sin centrale position i Vesteuropa, er Frankrig den perfekte indgang til de omkringliggende lande og øer i Middelhavet og den Engelske Kanal. Talrige færgeselskaber sejler til og fra Frankrig, destinationer inkluderer Storbritannien, Irland, Kanaløerne, Korsika, Sardinien og Nordafrika.

Om Algeriet:

Algeriet har en af de længste grænser på kontinentet og en 1644 km lang kystlinje mod Middelhavet, og er en af Afrikas største perle.

Landet er dog bedst kendt for sin storslåede Sahara-region, med over fire femtedele af sine 2.381.741 kvadratkilometer landmasse bestående af ørken. Algieriet er også fyldt med gamle ruiner, som daterer helt tilbage til romerske og byzantinske tider. De mest berømte er byen Timgad, som ligger tæt på Batna.

Der findes mange smukke byer her. Hovedstaden, Algier, er defineret af franske koloniale bygninger, Annaba kan prale af sine betagende basilikaer ved siden af det turkis hav, og Constantine tilbyder historiske vidundere omkring hvert hjørne.

Med flere havne lange Middelhavskysten, er Algeriet og Sydeuropa godt forbundet med færge. Lande som Spanien, Frankrig og Italien tilbyder alle regelmæssige overfarter, der drives af et stort udvalg af færgeselskaber.