polferries_wawel

Wawel

Drevet af PolferriesSwinoujscie Ystad ruten

Polferries færge Wawel kan bære op til 1000 passagerer og har moderne kabiner, sæder, butikker, restauranter, barer, cafe, biograf, natklub, soldæk og meget mere.

Kabiner/sæder ombord

Wawel har et stort udvalg af indvendige og udvendige kabiner ombord som alle har eget bad. Hvis du foretrækker at rejse uden kabine er der siddepladser ombord, men disse kan ikke forudbestilles.

Mad og drikke ombord

Der er et godt udvalg af spise- og drikkesteder ombord, inklusiv en buffet restaurant og en a la carte restaurant. Der er også Harbour Coffee Company som serverer et udvalg af drikkevarer og lette snacks. På topdækket finder du den moderne natklub.

Shopping ombord

Butikken ombord sælger et stort udvalg af tobak, alkohol, parfumer, aftershave, kosmetik, undertøj, designertøj, chokolade, slik og meget mere.

Yderligere faciliteter ombord

MF Wawel har en biograf med 68 sæder som viser alle de nyeste film.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Wawel guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Wawel

polferries_wawel_4_berth_outisde_cabin polferries_wawel_cinema polferries_wawel_dance_floor polferries_wawel_disco polferries_wawel_lux_cabin_beds polferries_wawel_lux_cabin_seating polferries_wawel_lux_cabin_wardrobes polferries_wawel_restaurant polferries_wawel_restaurant_view

Andre Polferries færger

Wawel anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!