COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nynæshamn - Gdansk er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Polen side

Om bord på færgerne

Nynæshamn - Gdansk færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 18 hr
    • Get price

Nynæshamn til Gdansk færge

Nynæshamn Gdansk færgeruten forbinder Sverige med Polen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Polferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Nynæshamn Gdansk færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nynæshamn Guide

Den svenske by og havn Nynæshamn, ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km syd for Stockholm. Havnen er en af hoveddestinationerne på det svenske fastland, hvorfra færger afgår til Gotland. Om sommeren besøger mange byen, da den er et populært feriested blandt svenskere. Om sommeren er byen vært for en havnefest, hvor havnen er fuld af både i alle størrelser. Sammen med de lokale håndværker messer, vil besøgende også finde en række restauranter og butikker, der sælger lokalt fremstillet varer. Der er ikke meget at se i denne moderne by, som generelt er fuld af moderne, uinteressante, bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Nynæshamn til Gotland og Gdansk i Polen.


Gdansk Guide

Gdansk er hovedstaden i Pomorskie i Polen og ligger på Østersøkysten. Den er del af Trekantsområdet sammen med byerne Sopot og Gdynia, og har en befolkning på ca. 455.000 mennesker. Gdansk er en populær destination med sin 1000 år gamle historie og arkitektur, og den gamle bydel tiltrækker næsten ligeså mange turister som Krakow og Warsaw. Gdansk er Polens maritime hovedstad og et vigtigt knudepunkt for kultur og uddannelse.
Der er færgeforbindelser mellem Gdansk og Nynæshamn i Sverige. Sejltiden er ca. 18 timer.