Ystad til Swinoujscie færge

Ystad Swinoujscie færgeruten forbinder Sverige med Polen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 6 timer 5 minutter mens Unity Line servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 6 t 30 m.

Der er 42 overfarter Uge på Ystad Swinoujscie ruten mellem Sverige og Polen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ystad - Swinoujscie færgeselskaber

  • Polferries
    • 3 Afgange Dagligt 6 t 5 m
    • Få pris
  • Unity Line
    • 3 Afgange Dagligt 6 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ystad Swinoujscie Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ystad Swinoujscie ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ystad Guide

Ystad ligger i Skåne kommune i den sydvestlige del af Sverige. Byens oprindelse når tilbage til det 11. århundrede, da mundingen af floden Vassa blev brugt af familier, der fiskede efter sild, hvilket blev bebyggelsens vigtigste indkomstkilde. Der gik et par århundreder før byen igen blev nævnt i 1244, da kong Erik besøgte byen med sin bror Abel. Kort efter kongens besøg, blev et kloster grundlagt i 1267 og senere sluttede Ystad sig til Hansestæderne i det 14. århundrede.

Grabrodraklostret er en af Sveriges bedst bevarede middelalderlige klostre. Der er også en middelalderkirke, Mariakyrkan. Begge bygningerne blev inspireret af gotisk arkitektur og er et glimrende eksempel på murstensgotik i Sverige.

I dag er Ystad en travl færgehavn, et administrativt center og en turistattraktion, delvis på grund af dens forbindelse med den fiktive detektiv Wallander. Der er færgeforbindelser fra byens havn til den danske ø, Bornholm og til Swinoujscie i Polen.

Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.