COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ystad - Swinoujscie er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Polen side

Om bord på færgerne

Ystad - Swinoujscie færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 6 hr 5 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Ystad Swinoujscie færge anmeldelser

 • "Koldt"

  Der var altfor koldt ombord ellers gik turen efter planen. Vi savnede også wifi ombord, så man kunne arbejde lidt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode færger"

  Vores oplevelse af directferries er en god og behagelig overfart. Venligt personale. Helt i orden. Godt med adskillese af lastbiler og personbiler, således de ikke står blandede på dækkene.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Kan anbefales"

  Super tur med natfærgen. Glad for vi valgte denne så vi kunne sove. Det vælger vi også næste gang frem for dagfærgen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "mazowie"

  tror det var det færgen hed. der måtte godt have været lidt til vegetarer i cafeteriaet. fisk er ikke vegetarmad vi havde ellers kahyt ret højt oppe men alligevel var der en frygtelig larm og rysten fra motoren tror jeg. ved ikke om der var noget galt. men har ALDRIG oplevet sådan en larm på en færge før. vågnede af larmen og rysten og ku ikke sove videre. og der skal ellers MEGET til før jeg vågner. ved virkelig ikke hvad problemet har været.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Ystad til Swinoujscie færge

Ystad Swinoujscie færgeruten forbinder Sverige med Polen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 6 timer 5 minutter mens Unity Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 30 minutter.

Der er 35 overfarter Uge på Ystad Swinoujscie ruten mellem Sverige og Polen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ystad Guide

Ystad ligger i Skåne kommune i den sydvestlige del af Sverige. Byens oprindelse når tilbage til det 11. århundrede, da mundingen af floden Vassa blev brugt af familier, der fiskede efter sild, hvilket blev bebyggelsens vigtigste indkomstkilde. Der gik et par århundreder før byen igen blev nævnt i 1244, da kong Erik besøgte byen med sin bror Abel. Kort efter kongens besøg, blev et kloster grundlagt i 1267 og senere sluttede Ystad sig til Hansestæderne i det 14. århundrede.

Grabrodraklostret er en af Sveriges bedst bevarede middelalderlige klostre. Der er også en middelalderkirke, Mariakyrkan. Begge bygningerne blev inspireret af gotisk arkitektur og er et glimrende eksempel på murstensgotik i Sverige.

I dag er Ystad en travl færgehavn, et administrativt center og en turistattraktion, delvis på grund af dens forbindelse med den fiktive detektiv Wallander. Der er færgeforbindelser fra byens havn til den danske ø, Bornholm og til Swinoujscie i Polen.


Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.