Ystad
Swinoujscie
Færger til Polen
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ystad til Swinoujscie færge

Ystad Swinoujscie færgeruten forbinder Sverige med Polen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 5 timer 50 minutter mens Unity Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 15 minutter.

Der er 35 overfarter Uge på Ystad Swinoujscie ruten mellem Sverige og Polen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Ystad til Swinoujscie?

Færgeoverfarten fra Ystad til Swinoujscie tager ca. 6h 32m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Ystad og Swinoujscie?

Der er 2 populære færgeoperatører for Ystad til Swinoujscie. Disse er
 • Polferries
 • Unity Line

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Ystad til Swinoujscie?

Book færger fra Ystad til Swinoujscie via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Swinoujscie?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Ystad til Swinoujscie med
 • Polferries
 • Unity Line

Kan du tage din bil med på færgen fra Ystad til Swinoujscie?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Ystad til Swinoujscie med
 • Polferries
 • Unity Line

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Ystad til Swinoujscie?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Polferries
 • Unity Line

Hvad er afstanden fra Ystad til Swinoujscie?

Afstanden mellem Ystad og Swinoujscie er ca. 92 sømil.

Ystad Swinoujscie færge anmeldelser

 • "Seabatian, kom tilbage!"

  Hvor er vores favourite bartender Sebastian? Jeg sejler på denne rute ofte. For et stykke tid siden, mødte mig og mine venner en virkelig cool bartender, der hedder Sebastian. Men sidste gang, jeg var på færgen, var han der ikke. Hvorfor er han væk? Han er en meget morsom fyr, han laver de bedste drunks. Han er også en virkelig god DJ, han valgte god musik mens vi var der. Jeg ved ikke, hvad der skete med ham, men lad ham komme tilbage, fordi natklubben er ikke længere det samme. Al personalet fortjener 5 stjerne, men vi giver ham 10 stjerne, han er et geni, han laver fantastiske drinks og han leverer fantastisk underholdning! Sebastian, kom tilbage!

  'Wawel' travelled on Wawel

  Læs mere Læs mindre

Ystad Guide

Ystad ligger i Skåne kommune i den sydvestlige del af Sverige. Byens oprindelse når tilbage til det 11. århundrede, da mundingen af floden Vassa blev brugt af familier, der fiskede efter sild, hvilket blev bebyggelsens vigtigste indkomstkilde. Der gik et par århundreder før byen igen blev nævnt i 1244, da kong Erik besøgte byen med sin bror Abel. Kort efter kongens besøg, blev et kloster grundlagt i 1267 og senere sluttede Ystad sig til Hansestæderne i det 14. århundrede.

Grabrodraklostret er en af Sveriges bedst bevarede middelalderlige klostre. Der er også en middelalderkirke, Mariakyrkan. Begge bygningerne blev inspireret af gotisk arkitektur og er et glimrende eksempel på murstensgotik i Sverige.

I dag er Ystad en travl færgehavn, et administrativt center og en turistattraktion, delvis på grund af dens forbindelse med den fiktive detektiv Wallander. Der er færgeforbindelser fra byens havn til den danske ø, Bornholm og til Swinoujscie i Polen.


Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.


Ystad til Swinoujscie Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 27/05/2024 og 02.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Polferries 09:30 16:30 7 timer Tirsdag, Onsdag
Unity Line 13:30 20:45 7 timer 15 minutter Hver dag
Polferries 13:40 19:30 5 timer 50 minutter Mon, Tirsdag, Onsdag
Polferries 13:40 19:45 6 timer 5 minutter Torsdag, Fri, Lør, Sol
Polferries 16:30 23:30 7 timer Torsdag, Fri, Lør
Polferries 22:45 06:15 7 timer 30 minutter Hver dag
Unity Line 22:55 07:10 8 timer 15 minutter Hver dag

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking