COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kirkwall - Lerwick er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Orkneyøerne til Shetlandsøerne side

Kirkwall - Lerwick færgeselskaber

    • 4 Afgange Ugentlig 7 t 45 m
    • Få pris

Kirkwall til Lerwick færge

Kirkwall Lerwick færgeruten forbinder Orkneyøerne med Shetlandsøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kirkwall Lerwick færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største by og hovedstaden på Orkneyøerne, som ligger lige ud for Skotlands nordkyst. St. Magnus Katedral står i byens centrum og blev grundlagt til minde om St. Magnus Erlendsoon, Jarl af Orkney mellem 1108 – 1117. Andre attraktioner i byen inkluderer den tidligere bispegård og Earl Palads, som ligger ved siden af domkirken. I byen finder man også to museer og shopping, som primært er tilgængeligt på Albert Street og Bridge Street.

Byen ligger på hovedøen, omkring 10 km fra Finstown, 24 km fra St. Margarets Hope og 26 km fra Stromness. Omkring 3 km fra Kirkwall ligger Hatston færgeterminal, som drives af Northlink Ferries. Der er færgeforbindelser til Aberdeen i Skotland og Lerwick på Shetlandsøerne.


Lerwick Guide

Lerwick er en by og havn, og hovedstaden på Shetlandsøerne, som ligger ca. 160 km af Skotlands nordkyst, 340 km nord af Aberdeen og 370 km vest af Bergen i Norge. Byen har fået sit navn fra det oldnordiske og dens efterkommer, Norn, som blev talt i Shetland indtil midten af det 19. århundrede og betyder ”bugt af ler” og ”vik”, som betyder bugt eller fjord. Der er andre byer i det vestlige Norge med ligende navne.

Byens havn er en travl fiskeri- og færgehavn. Der er færgeforbindelser til Aberdeen og Kirkwall på Orkneyøerne.