Aberdeen til Lerwick færge

Aberdeen Lerwick færgeruten forbinder Skotland med Shetlandsøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Aberdeen Lerwick færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Aberdeen - Lerwick færgeselskaber

  • Northlink Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 12 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Aberdeen Lerwick Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Aberdeen Lerwick ruten er for en bil og 2 passagerer.

Aberdeen Guide

Aberdeen er en by beliggende i den nordøstlige del af Skotland og er Skotlands tredje mest folkrige by. Aberdeen, ofte kaldet ”The Granite City” på grund af sine bygninger, hvoraf mange er konstrueret af lokalt granit, er en travel by med to universiteter, og er et vigtigt punkt for virksomheder, der er involveret i olieindustrien i Nordsøen.

Aberdeen ligger på kysten og har en lang sandstrand mellem floden Dee og floden Don, som bliver til høje klitter nord for Don, som strækker sig så langt som til Fraserburgh.

Byens havn startede som en fiskerihavn, og flyttede så til olieindustrien. Aberdeen er nu en vigtigt havn for Østersøen og Skandinavien.

Lerwick Guide

Lerwick er en by og havn, og hovedstaden på Shetlandsøerne, som ligger ca. 160 km af Skotlands nordkyst, 340 km nord af Aberdeen og 370 km vest af Bergen i Norge. Byen har fået sit navn fra det oldnordiske og dens efterkommer, Norn, som blev talt i Shetland indtil midten af det 19. århundrede og betyder ”bugt af ler” og ”vik”, som betyder bugt eller fjord. Der er andre byer i det vestlige Norge med ligende navne.

Byens havn er en travl fiskeri- og færgehavn. Der er færgeforbindelser til Aberdeen og Kirkwall på Orkneyøerne.