Aberdeen til Kirkwall færge

Aberdeen Kirkwall færgeruten forbinder Skotland med Orkneyøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Aberdeen Kirkwall færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Aberdeen - Kirkwall færgeselskaber

  • Northlink Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Aberdeen Kirkwall Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Aberdeen Kirkwall ruten er for en bil og 2 passagerer.

Aberdeen Guide

Aberdeen er en by beliggende i den nordøstlige del af Skotland og er Skotlands tredje mest folkrige by. Aberdeen, ofte kaldet ”The Granite City” på grund af sine bygninger, hvoraf mange er konstrueret af lokalt granit, er en travel by med to universiteter, og er et vigtigt punkt for virksomheder, der er involveret i olieindustrien i Nordsøen.

Aberdeen ligger på kysten og har en lang sandstrand mellem floden Dee og floden Don, som bliver til høje klitter nord for Don, som strækker sig så langt som til Fraserburgh.

Byens havn startede som en fiskerihavn, og flyttede så til olieindustrien. Aberdeen er nu en vigtigt havn for Østersøen og Skandinavien.

Kirkwall Guide

Byen Kirkwall ligger på Orkneyøerne og er øens største by og hovedstad. Byens navn kommer fra Kirkjuvagr, som senere blev ændret til Kirkvoe, Kirkwaa og så endelig til Kirkwall. Orkneyøerne ligger ud for den nordøstlige kyst af Skotland og en af byens mest populære attraktioner er sandstenen St Magnus Cathedral, som betragtes som den fineste middelalderlige bygning i Skotland. Andre steder af interesse er den gamle nordiske by, som omfatter bispegården og Earl palads.
Kirkwall er nu en blomstrende købstad og har et travlt centrum med mange butikker og restauranter. Besøgende vil finde et stort udvalg af overnatningsmuligheder på øen. Der er færgeforbindelser fra Orkney til Aberdeen (6 timer), Scrabster (90 minutter) og John O’Groats.