COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Scrabster - Stromness er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Skotland til Orkneyøerne side

Scrabster - Stromness færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Scrabster Stromness færge anmeldelser

 • "Bedste tur i verden"

  Det er forbløffende, at £20 kan købe sådan en vidunderlig tur. Sejltiden er 90 minutter, og vi brugte al tiden på dækket, gik fra det ene ”wow” til det andet. Da færgen sejler kl. 19:00, kunne vi nyde solnedgangen i al sin pragt over de smukke Orkneyøer, og det var hårrejsende.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Effektiv"

  Tilfreds med alle aspekter af vores tur.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Scrabster til Stromness færge

Scrabster Stromness færgeruten forbinder Skotland med Orkneyøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Scrabster Stromness færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Scrabster Guide

Den lille by Scrabster ligger i Thurso Bay i Caithness på den skotske nordøstlige kyst. Byen ligger omkring 2 km fra Thurso, 26 km fra Wick og 180 km fra Inverness. Byens havn var en base for en færge operation, der udførte militære eksplosiver til Scapa Flow under anden verdenskrig. Servicen fortsatte indtil 1945. Efter krigen fortsatte havnen med at spille en vigtig rolle i byens vækst og velstand. Det er den nordligste havn på Skotlands fastland og en vigtig fiskerihavn.

Der er færgeforbindelser fra Scrabster til Stromness på Orkney.


Stromness Guide

Stromness er en by beliggende på den sydvestlige del af Orkney, i Skotland. Dette er en by og havn, der er centeret omkring sin hovedgade, som er præget af huse og butikker bygget af lokal sten. Byen kan føre sin historie tilbage til det 16. århundrede, hvor en kro blev bygget på stedet af den nuværende by. I løbet af det 17. århundrede blev byen mere og mere vigtig, da England var i krig med Frankrig. Byens kajer og havn ligger nord for byen,

Der er en færgeforbindelse fra Stromness til det skotske fastland via havnen i Scrabster. Servicen sejler omkring 3 gange om dagen og sejltiden er ca. 1½ time.