Scrabster til Stromness færge

Scrabster Stromness færgeruten forbinder Skotland med Orkneyøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Scrabster Stromness færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Scrabster - Stromness færgeselskaber

  • Northlink Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Scrabster Stromness Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Scrabster Stromness ruten er for en bil og 2 passagerer.

Scrabster Guide

Den lille by Scrabster ligger i Thurso Bay i Caithness på den skotske nordøstlige kyst. Byen ligger omkring 2 km fra Thurso, 26 km fra Wick og 180 km fra Inverness. Byens havn var en base for en færge operation, der udførte militære eksplosiver til Scapa Flow under anden verdenskrig. Servicen fortsatte indtil 1945. Efter krigen fortsatte havnen med at spille en vigtig rolle i byens vækst og velstand. Det er den nordligste havn på Skotlands fastland og en vigtig fiskerihavn.

Der er færgeforbindelser fra Scrabster til Stromness på Orkney.

Stromness Guide

Stromness er en by beliggende på den sydvestlige del af Orkney, i Skotland. Dette er en by og havn, der er centeret omkring sin hovedgade, som er præget af huse og butikker bygget af lokal sten. Byen kan føre sin historie tilbage til det 16. århundrede, hvor en kro blev bygget på stedet af den nuværende by. I løbet af det 17. århundrede blev byen mere og mere vigtig, da England var i krig med Frankrig. Byens kajer og havn ligger nord for byen,

Der er en færgeforbindelse fra Stromness til det skotske fastland via havnen i Scrabster. Servicen sejler omkring 3 gange om dagen og sejltiden er ca. 1½ time.