COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lerwick - Kirkwall er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Shetlandsøerne til Orkneyøerne side

Lerwick - Kirkwall færgeselskaber

    • 3 Sailings Weekly 5 hr 30 min
    • Get price

Lerwick til Kirkwall færge

Lerwick Kirkwall færgeruten forbinder Shetlandsøerne med Orkneyøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Lerwick Kirkwall færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Lerwick Guide

Byen Lerwick er hovedhavnen og hovedstaden af Shetlandsøerne i Skotland. Byen, som er beliggende på østkysten af Shetland, er ca. 160 km fra Skotland, 340 km fra Aberdeen og 370 km fra Bergen i Norge. Byen har mange faciliteter, som man ville forvente at finde i meget større byer på det britiske fastland, og inkluderer underholdning og et godt udvalg af barer, restauranter og natklubber.

Lerwick havn er Storbritanniens nordligste havn, og der er daglige færgeforbindelser mellem Lerwick og Aberdeen, som regulært stopper ved Kirkwall på Orkneyøerne.


Kirkwall Guide

Byen Kirkwall ligger på Orkneyøerne og er øens største by og hovedstad. Byens navn kommer fra Kirkjuvagr, som senere blev ændret til Kirkvoe, Kirkwaa og så endelig til Kirkwall. Orkneyøerne ligger ud for den nordøstlige kyst af Skotland og en af byens mest populære attraktioner er sandstenen St Magnus Cathedral, som betragtes som den fineste middelalderlige bygning i Skotland. Andre steder af interesse er den gamle nordiske by, som omfatter bispegården og Earl palads.
Kirkwall er nu en blomstrende købstad og har et travlt centrum med mange butikker og restauranter. Besøgende vil finde et stort udvalg af overnatningsmuligheder på øen. Der er færgeforbindelser fra Orkney til Aberdeen (6 timer), Scrabster (90 minutter) og John O’Groats.