Greece

Sammenlign færger fra Grækenland til Sporaderne

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Sporaderne. Der er 4 færgeselskaber med samlet 16 ferry routes som forbinder Volos til Skiathos, Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Thessaloniki til Alonissos, Skiathos & Chora (Skopelos), Mantoudi til Skiathos, Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Agios Konstantinos til Skiathos & Glossa (Skopelos), Glyfa til Skiathos & Glossa (Skopelos) & Agnontas (Skopelos) til Alonissos.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Sporaderne er Alonissos med en sejltid på ca. 0 time 40 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Sporaderne kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Sporaderne:

Sporaderne er en gruppe på 24 øer, som er beliggende på den østlige bred af det græske fastland på den nordlige side af Det Ægæiske Hav.

Sporaderne kan prale af at have rig vegetation og grønt/blåt hav, der siges at være det reneste i Det Ægæiske Hav.

Uanset om det er de smukke landsbyer med frodige grønne områder og traditionel arkitektur, eller den afslappende atmosfære på stranden, er Sporaderne en perfekt destination for dem, der længes efter et paradis.