COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Methana er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Grækenland side

Om bord på færgerne

Piræus - Methana færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price

Piræus til Methana færge

Piræus Methana færgeruten forbinder Athen med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Saronic Ferries servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 30 minutter.

Der er 7 overfarter Uge på Piræus Methana ruten mellem Athen og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Methana Guide

Methana er en græsk by, der ligger på halvøen Methana, som har to vulkanske skråninger og er af vulkansk oprindelse.

Byen er forbundet til Piræus med færge og sejltiden er ca. 2 timer. Der er også færgeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione, Porto Heli, Tolo, Nafplion og Monemvasia.