La Gomera

Sammenlign færger fra La Gomera til La Palma

Der er 1 ferry routes mellem La Gomera og La Palma med 20 afgange ugentligt. Naviera Armas leverer 1 routes, San Sebastian de la Gomera til Santa Cruz de La Palma som sejler 8 gange dagligt. Fred Olsen Express leverer 1 routes, San Sebastian de la Gomera til Santa Cruz de La Palma som sejler 12 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra La Gomera til La Palma for at tjekke informasjon.

La Gomera La Palma kort

Tryk her for kort

Om La Gomera:

La Gomera er den næstmindste af hovedøerne i De Kanariske Øer, der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst.

Den uspolerede, smukke ø La Gomera udforskes bedst på fods, da den har et omfattende netværk af stier gennem den frodige regnskov og på tværs af nationalparken. Ved enden af de fleste dale, finder man dejlige sorte sandstrande, hvor man kan slappe af.

Øen er også hjemsted for en række smukke kapeller, som er værd at se, især kirken og klosteret i Santo Domingo, som er fra det 16. århundrede.

La Gomeras hovedhavn kan findes i San Sebastian de La Gomera på østkysten. Der er et par færgeruter til de nærliggende Kanariske Øer, med hyppige daglige afgange at vælge imellem.

Om La Palma:

La Palma er den femte største og mest nordvestlige ø blandt De Kanariske Øer, og også kendt som ”La Isla Bonita”, som betyder ”den smukke ø”.

Der er et par dejlige byer på La Palma, men dens mest imponerende attraktioner er dens natur og spektakulære vulkanske landskaber. Øens hovedstad Santa Cruz byder på velbevarede gamle bygninger og brostensbelagte gader. Dette er hvor dens store havn og internationale lufthavn er beliggende.