De Ægæiske Øer

Sådan bookes færger fra De Ægæiske Øer til Ikaria

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ægæiske Øer til Ikaria. Der er 2 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Pythagorio til Agios Kirikos, Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Vathi til Agios Kirikos & Evdilos, Chios til Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) til Agios Kirikos & Evdilos, Mytilene til Agios Kirikos & Evdilos, Chios til Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) til Agios Kirikos & Evdilos & Mytilene til Agios Kirikos & Evdilos.

Den hurtigste rute mellem De Ægæiske Øer og Ikaria er Fournoi til Agios Kirikos med en sejltid på ca. 15 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ægæiske Øer Ikaria kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i det Ægæiske Hav, der ligger omkring 100 km fra Tyrkiets vestkyst.

Livet på Ikaria er så fredeligt, at det listet som en af de fem ”blå zoner” i verden, hvor mennesker lever betydeligt længere end gennemsnittet. Dette er takket være øens isolerede beliggenhed, middelhavskøkken og smukke landskaber, som omfatter enorme bjerge, skovklædte kløfter og afsondret strande.

Øen er opkaldt efter Icarus, den legendariske arkitekt, der fløj for tæt på solen, og er en af de mest magiske og fascinerende græske øer.

Der er mange færgeruter til Ikaria, fra et stort antal destinationer, inklusiv de omkringliggende græske øgrupper og fastlandet.