Aegean Islands

Sammenlign færger fra De Ægæiske Øer til Ikaria

Der er flere færgeoverfarter fra De Ægæiske Øer til Ikaria. Færger forbinder pt. 3 havne i De Ægæiske Øer med 2 Havne i Ikaria.

Der er 10 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 0 time 20 minut (Agios Kirikos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Ægæiske Øer og Ikaria. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Ægæiske Øer Ikaria kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i det Ægæiske Hav, der ligger omkring 100 km fra Tyrkiets vestkyst.

Livet på Ikaria er så fredeligt, at det listet som en af de fem ”blå zoner” i verden, hvor mennesker lever betydeligt længere end gennemsnittet. Dette er takket være øens isolerede beliggenhed, middelhavskøkken og smukke landskaber, som omfatter enorme bjerge, skovklædte kløfter og afsondret strande.

Øen er opkaldt efter Icarus, den legendariske arkitekt, der fløj for tæt på solen, og er en af de mest magiske og fascinerende græske øer.

Der er mange færgeruter til Ikaria, fra et stort antal destinationer, inklusiv de omkringliggende græske øgrupper og fastlandet.