Dodecanese Islands

Sammenlign færger fra Dodekaneserne til Ikaria

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Dodekaneserne til Ikaria. Der er 2 færgeselskaber med samlet 18 ferry routes som forbinder Patmos til Agios Kirikos & Evdilos, Lipsi til Agios Kirikos & Evdilos, Leros til Agios Kirikos, Kalymnos til Agios Kirikos, Kos til Agios Kirikos & Evdilos, Kastelorizo til Agios Kirikos & Evdilos, Nisyros til Agios Kirikos & Evdilos, Rhodos til Agios Kirikos & Evdilos, Symi (Simi) til Agios Kirikos & Evdilos & Tilos til Agios Kirikos & Evdilos.

Den hurtigste rute mellem Dodekaneserne og Ikaria er Agios Kirikos med en sejltid på ca. 0 time 55 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Dodekaneserne Ikaria kort

Tryk her for kort

Om Dodekaneserne:

De tolv Dodekanesiske Øer ligger i det sydøstlige hjørne af Det Ægæiske Hav, og har et af de mest solrige klimaer i Grækenland.

Dodekaneserne er så forskellige som de er smukke, og har en komplette græske pakke med et stort udvalg af attraktioner, herunder fantastiske strande, udsøgt mad, historiske vidundere og arkitektoniske mesterværker.

Den mest besøgte og populære ø, Rhodos, er rig på middelalder historie og tilbyder de perfekte rammer for en romantisk gåtur i den berømte gamle bydel. Dodekaneserne har også mange spændende aktiviteter, især på Telendos, hvor man kan scuba-dykke gennem en gammel sunken by.

De Dodekanesiske Øer tilbyder masser af afgangspunkter for mange europæiske destinationer, samt hyppige færger mellem selve øerne. På grund af mængden af øer i denne region, er det nemmest at komme rundt med færge.

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i det Ægæiske Hav, der ligger omkring 100 km fra Tyrkiets vestkyst.

Livet på Ikaria er så fredeligt, at det listet som en af de fem ”blå zoner” i verden, hvor mennesker lever betydeligt længere end gennemsnittet. Dette er takket være øens isolerede beliggenhed, middelhavskøkken og smukke landskaber, som omfatter enorme bjerge, skovklædte kløfter og afsondret strande.

Øen er opkaldt efter Icarus, den legendariske arkitekt, der fløj for tæt på solen, og er en af de mest magiske og fascinerende græske øer.

Der er mange færgeruter til Ikaria, fra et stort antal destinationer, inklusiv de omkringliggende græske øgrupper og fastlandet.