Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til Ikaria

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Ikaria. Der er 2 færgeselskaber med samlet 31 færgeruter som forbinder Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Patmos til Agios Kirikos, Lipsi til Agios Kirikos, Kalymnos til Agios Kirikos, Kos til Agios Kirikos, Pythagorio til Agios Kirikos, Rhodos til Agios Kirikos, Mykonos til Evdilos & Agios Kirikos, Fournoi til Agios Kirikos & Evdilos, Piræus til Evdilos & Agios Kirikos & Karlovassi til Agios Kirikos & Evdilos.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Ikaria er Fournoi til Agios Kirikos med en sejltid på ca. 15 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Ikaria kort

Tryk her for kort

Færger fra Grækenland til Ikaria

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i det Ægæiske Hav, der ligger omkring 100 km fra Tyrkiets vestkyst.

Livet på Ikaria er så fredeligt, at det listet som en af de fem ”blå zoner” i verden, hvor mennesker lever betydeligt længere end gennemsnittet. Dette er takket være øens isolerede beliggenhed, middelhavskøkken og smukke landskaber, som omfatter enorme bjerge, skovklædte kløfter og afsondret strande.

Øen er opkaldt efter Icarus, den legendariske arkitekt, der fløj for tæt på solen, og er en af de mest magiske og fascinerende græske øer.

Der er mange færgeruter til Ikaria, fra et stort antal destinationer, inklusiv de omkringliggende græske øgrupper og fastlandet.