Indonesia

Sammenlign færger fra Indonesien til Bali

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Indonesien til Bali. Der er 13 færgeselskaber med samlet 7 ferry routes som forbinder Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) til Sanur, Nusa Penida til Sanur, Serangan & Padang Bai, Nusa Penida (Buyuk Harbour) til Serangan & Nusa Lembongan (Yellow Bridge) til Serangan & Padang Bai.

Den hurtigste rute mellem Indonesien og Bali er Sanur med en sejltid på ca. 0 time 30 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Indonesien Bali kort

Tryk her for kort

Om Indonesien:

Indonesien er verdens 4 mest folkerige land og ligger i det sydøstlige Asien. Landet består af over 17.000 øer, hvoraf kun 8.000 er beboede.

Som man ville forvente fra den største øgruppe i verden, har Indonesien et utroligt varieret landskab og kultur, med over 300 sprog, verdens anden største tropiske skov, 130 aktive vulkaner og 1000 spektakulære templer spredt over øerne.

De fleste turister tager til Bali, som har luksus feriesteder, fantastiske strande og fremragende surfing. Hovedstaden, Jakarta, har gode shopping områder og den største moské i det sydøstlige Asien, mens Gili øerne tilbyder et livligt natteliv.

På grund af de mange øer i Indonesien er den bedste måde at komme rundt, med færge. Landet har et omfattende færge netværk, som tilbyder indenlandske ruter til og fra nogle af de mest populære destinationer i landet, samt udenlandske ruter til Singapore.