Arthamas Express
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Arthamas Express

Bali er blevet en af de mest populære feriedestinationer i verden, især hvad angår unge rejsende og backpackere, og Arthamas Express har udnyttet denne efterspørgsel, ved at tilbyde en hurtig og praktisk sejlads over Badung strædet, hvor de transporterer passagerer mellem Sanur og Lembongan.

Med 4 motorer der kan prale med 250 hestekræfter, kan man forstå hvorfor skibet der transporterer passagerer på denne rute hedder "Fast Boat.” Der er 3 afgange om dagen på denne overfart fra begge afgangshavne. Skibet er 16,25 meter lang og 3,50 meter bred, og kan transportere op til 80 passagerer ad gangen. Båden er udstyret med et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr, hvilket inkluderer 1 redningsvest per passager, 4 redningskranse og flittigt personale med masser af træning.

Den halve times sejlads føles som en drøm; med en spektakulær udsigt over landskabet som gør sejladsen endnu lettere at nyde - især når det kommer til den forfriskende havluft som holder dig kølig mens du nyder udsigten. Efter ankomsten, er der gratis overførelser til de nærliggende hoteller, samt gratis pick-up service fra dit hotel til havnen.

Brug directferries.dk for at finde Arthamas Express sejlplaner, priser og booke Arthamas Express færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Arthamas Express med alternative færgeselskaber.

Om bord Arthamas Express

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking