Bluewater Express
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Bluewater Express

Bluewater Express leverer de populære færgeforbindelser i det indonesiske paradis, Bali, Lombok og Gili øerne.

Selskabet ligger stor vægt på sikkerhed, professionalisme og gæst tilfredshed på alle deres servicer, og er kendt som et af de bedste og mest pålidelige færgeselskaber i regionen.

Bluewater Express, som er britisk ejede, blev etableret i 2005, og har 3 moderne skibe. De blev alle lanceret i slutningen af 2000erne og frem til 2010erne, og kan bære fra 30 til 60 passagerer. Færgerne er specielt designet til at håndtere vandet mellem Bali og Lombok, og leverer en behagelig tur. Der er adskillige afgange daglig, hele året rundt med ekstra afgange i højsæsonen.

Faciliteter om bord er begrænset, men der er et toilet, et rummeligt soldæk, og vandflasker og slik er gratis. Kaffe og te er inkluderet i billetprisen for passagerer, der rejser fra Serangan Harbour.

Selskabet tilbyder også kørsel fra forskellige hoteller til Padang Bai og Serangan på Bali, hvilket gør det endnu nemmere at rejse til Lombok og Gili øerne. Denne service er tilgængelig på anmodning og skal bestilles i forvejen.

Brug directferries.dk for at finde Bluewater Express sejlplaner, priser og booke Bluewater Express færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Bluewater Express med alternative færgeselskaber.

Om bord Bluewater Express

Alle Bluewater Express ruter

Bluewater Express routes and ports

Bluewater Express kundeanmeldelser

  • "Safe and fast"

    Safe, alot of horse power, and good service in Padang Bai and Gili

    Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking