Rocky Fast Cruise

Rocky Fast Cruise er et Indonesisk færgeselskab, som sejler i Bali, med regelmæssige forbindelser mellem Sanur, på den sydøstlige kyst, og Nusa Lembongan, en lille fralandsholm i Badung strædet.

Nusa Lembongan er placeret kun 29 kilometer ud for Balis kyst, og Rocky Fast Cruise gennemfører sejladsen her til på bare 25 minutter, 4 gange om dagen. Med en så regelmæssig tidsplan er denne rute perfekt til folk på ferie og backpackere, som leder efter en nem måde at rejse rundt mellem Balis idylliske strand feriesteder, ekstraordinære snorkle steder og verdensklasse surf steder.

I forhold til skibe, er deres hurtigste Rocky Star, som er over 22 meter lang med en kapacitet på over 100 passagerer og 500 hestekræfter i deres Suzuki motorer. Rocky kan bære 40 personer, mens Rocky 1 bruges ved mindre grupper på op til 25 passagerer. Hver færge har fuld forsikring og internationalt sikkerhedsudstyr, som inkluderer masser af redningsveste, et GPS system, førstehjælpsudstyr og redningskranse, som standardudstyr.

Læs mere Læs mindre