Rocky Fast Cruise
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rocky Fast Cruise

Rocky Fast Cruise er et Indonesisk færgeselskab, som sejler i Bali, med regelmæssige forbindelser mellem Sanur, på den sydøstlige kyst, og Nusa Lembongan, en lille fralandsholm i Badung strædet.

Nusa Lembongan er placeret kun 29 kilometer ud for Balis kyst, og Rocky Fast Cruise gennemfører sejladsen her til på bare 25 minutter, 4 gange om dagen. Med en så regelmæssig tidsplan er denne rute perfekt til folk på ferie og backpackere, som leder efter en nem måde at rejse rundt mellem Balis idylliske strand feriesteder, ekstraordinære snorkle steder og verdensklasse surf steder.

I forhold til skibe, er deres hurtigste Rocky Star, som er over 22 meter lang med en kapacitet på over 100 passagerer og 500 hestekræfter i deres Suzuki motorer. Rocky kan bære 40 personer, mens Rocky 1 bruges ved mindre grupper på op til 25 passagerer. Hver færge har fuld forsikring og internationalt sikkerhedsudstyr, som inkluderer masser af redningsveste, et GPS system, førstehjælpsudstyr og redningskranse, som standardudstyr.

Med directferries.dk kan du finde Rocky Fast Cruise sejlplaner, billetpriser og booke Rocky Fast Cruise færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Rocky Fast Cruise med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Rocky Fast Cruise kundeanmeldelser

  • "Super effektiv service"

    Fra indchecking til kørsel til vores villa og retur har tingene bare fungeret. Super service og meget effektiv. Kan klart anbefales

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking